Babil ikinci sezon hazırlıkları başladı! Yeni sezon ne zaman?

Babil ikinci sezon hazırlıkları başladı! Yeni sezon ne zaman?
Ay Yapım’ın Star Tv ekranlarında yayınladığı Babil dizisinin ikinci sezon hazırlıkları başladı. İzleyici merak ediyor, yeni sezon ne zaman?

Ay Yapım’ın Star Tv ekranlarında yayınladığı Babil dizisinin ikinci sezon hazırlıkları başladı. İzleyici merak ediyor, yeni sezon ne zaman? Set öncesi hazırlıklarına devam eden bazı oyuncular bir araya gelerek önümüzdeki ay yayınlanması beklenen dizi için okuma provası yaptılar. Şimdi detaylar

Babil ikinci sezon hazırlıkları başladı! Yeni sezon ne zaman?

Başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlunun paylaştığı Babil dizisi yeni sezona bomba gibi girmek için hazırlanıyor. Olayların adamı Ozan Güven’in yerine Onur Saylak’ın dahil olduğu Star TV dizisi Babil, önümüzdeki Eylül ayında ikinci sezon için start verecek. İddialı yeni bölümleriyle seyircisiyle buluşmak için can atan set ekibi bir araya gelerek okuma provasına başladı. Halit Ergenç, diznin çiçeği burnundaki oyuncusu Onur Saylak ve Deniz karakteriyle seyirciden tam not alan Beren Kasımoğlulları okuma provasından kareler paylaştı. İşte o kare..

Ay Yapım’ın koordine ettiği Babil dizisini Uluç Bayraktar yönetirken senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel birlikte kaleme alıyor.

Babil dizisinin konusu nedir?

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan, amansız hastalığa yakalanan oğlunun tedavisi için benimsediği tüm değerlere karşı tehlikelerle dolu bir yola çıkar. Yakın arkadaşı Egemen’le kurduğu Babil şirketi önü alınamaz bir şekilde büyür. Bu sayede çocuğunun tedavi masraflarını karşılayan İrfan bir parça rahatlar ancak hikaye henüz bitmemiştir. Şimdi sıra başına olmadık gaileler açan Süleyman’la hesaplaşmaya gelmiştir. Bu arada Egemen, Eda ve İrfan arasında büyük sır vardır.

Ozan Güven yerine Onur Saylak!

Son zamanlarda ismi kadına şiddet haberleriyle geçen Ozan Güven bitmek bilmeyen tartışmalardan dolayı diziden ayrılmıştı. Onun yerine kimin geleceği ve karakteri oynayıp oynayamayacağı merak ediliyordu. Başarılı oyuncu Onur Saylak, Egemen rolüyle Babil dizisine dahil oldu ve tartışma bitti.  Daha önce de bazı dizilerde birlikte rol alan başarılı oyuncular Halit Ergenç ve Onur Saylak ikilisinin bu birlikteliği avantaja döndüreceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Onur Saylak Kimdir?

1977 Ankara doğumlu oyuncu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ankara Devlet Tiyatroları'nda çeşitli oyunlarda rol alarak sektöre adım attı. Birçok dizide yer alan Onur Saylak, asıl ününe Kod Adı dizisiyle ulaştı. Sesinin güzel olması nedeniyle müzikal tiyatro ile ilgilendi. Bazı tiyatro oyunları için şarkı sözleri yazdı. TRT 2 televizyonunda Hadi Gidelim (2003) isimli 13 bölümlük bir gençlik programı sundu.

24-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar