Babil oyuncuları Ozan Güven olayıyla ilgili ne dedi?

Babil oyuncuları Ozan Güven olayıyla ilgili ne dedi?
Babil dizisinde Ozan Güven ile birlikte rol alan Aslı Enver, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay, yaptıkları paylaşımlarla Ozan Güven'e tepki gösterdi.

Ozan Güven'in, sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiaları çok konuşuldu. İddasını, darp raporu alarak ve morluklar içinde kalan yüzünü sosyal medya hesabından paylaşarak destekleyen Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'e dava açmıştı. Olayın yankıları sürerken sosyal medya hesapları üzerinden pek çok ünlü isim bu olaya tepki gösterdi. Tepki gösteren isimler arasında Ozan Güven'in, Babil dizisinde birlikte rol aldığı isimlerden bir bir  paylaşımlar geldi. Dizinin kadın başrolleri Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu kadına şiddetti kınayan paylaşımlar yaptı.

Babil dizisindeki kadın başrollerden birbiri ardında Ozan Güven paylaşımları!

Nur Fettahoğlu, olaydan hemen sonra Instagram hesabı üzerinden bir yazı paylaştı. Yazıda kadına şiddete karşı olduğunu ve şiddetin türüne ya da kimden geldiğine bakmadan ses çıkaracağını ekledi. İşte o yazı;

"Kendimi bildim bileli, gücüm yettiğince kadına şiddete karşı sesimi çıkardım, çıkarmaya da devam edeceğim çünkü ne olursa olsun bu konuda fikrim değişmez. Şiddet kimden gelirse gelsin her türlüsüne karşıyım, kabul edilemez."

Birce Akalay da olayla ilgili paylaşımlarda bulunanlar arasındaydı. Yaşananlar nedeniyle üzgün olduğunu ifade eden Birce Akalay'ın attığı;

"Kadına şiddet asla onaylanamaz. Hele ki bildiğimiz, gördüğümüz, bizzat yaşadığımız acında sonra. Bugün yıllardır tanıdığım ve benimle aynı düşüncelerde olduğundan emin olduğum arkadaşım Ozan'ın yaşadığı ve yaşattığı bu acıdan, gördüklerim ve duyduklarımdan son derece üzgünüm."

Birce Akalay'ın tweetindeki "Ozan Güven'in yaşadığı acı" ifadesi kimi kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılanınca Birce Akalay kendini açıklayan bir tweet daha attı.

"Twitter herkesin özgürce düşüncelerini dile getirdiği bir mecra. Benim için de farksız inanın. Ancak böyle bir vaziyet dostunuzun başına geldiğinde yaşadığınız şokla insan sözlerini nasıl seçeceğini bilemiyor. Tek söyleyebileceğim şaşkın ve herkes için sonsuz üzgün olduğumdur."

Aslı Enver ise siyah bir font üzerine "Şiddetin her türlüsüne HAYIR!" yazdığı story ile tepkisi koydu.

Babil dizisinde Ozan Güven'in akıbeti ne olacak?

Bu olayın ardından merak edilen şeylerden biri Babil dizisinin akıbeti oldu. Bildiğiniz gibi dizi pandeminin ardından araya girmişti. Babil dizisinde Egemen karakterini canlandıran Ozan Güven'in dizide rol almaya devam edip etmeyeceği tartışılıyor.

05-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar