Bahar Candan saldırıya uğradı!

Bahar Candan saldırıya uğradı!
Bahar Candan saldırıya uğradı! Bahar Candan, tekme tokat saldırıya uğradı. Bahar Candan hastanelik oldu. Bahar Candan son durumu.

Ünlü fenemon Bahar Candan, saldırıya uğradı. İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Bahar Candan, uğradığı saldırı sonrası hastanelik oldu. Bahar Candan saldırıya uğradı. Bahar Candan'ın son durumu. Bahar Candan'a kim saldırdı! Bahar Candan saldırı olayı.

İşte Benim Stilim yarışmasına katıldıktan sonra tanıdığımız Bahar Candan, Uludağ'a tatile gitmişti. İddialara göre Uludağ' da aynı mekanda bulundukları bir adam 'seni ve tarzını beğenmiyorum' diyerek Bahar Candan'ın sözlü taciz etmeye başlamıştı. Ardından fiziksel şiddet ile Bahar Candan'ı rahatsız etmeye başlayan adam şiddet uygulamaya başladı. Maruz kaldığı şiddetin ardından kan revan içinde hastaneye kaldırılan Bahar Candan'ın yüzüne dikiş atıldı. Henüz kimliği belirlenmeyen bir kişi yüzünden saldırıya uğrayan Bahar Candan'ın yüzüne 10 dikiş atıldı. Ünlü isim Bahar Candan'ın tedavisi sürmekte. Olayın ardından Bahar Candan'ın kız kardeşi Nihal Candan ise sosyal medya hesabından saldırıya dair açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Candan sosyal medya hesabında, 'Merak eden herkese teşekkürler. Çok kötü bir gece geçirdik. Şükürler olsun ki kardeşim daha iyi. Dünyadaki kötülüğün son bulması dileğiyle...' sözlerini kullanırken, daha sonra Söylemezsem Olmaz programına telefon ile bağlanarak saldırıya dair açıklama yaptı. 
'İstanbul'dayken aldım haberi. Şu an durumu iyi yüzüne dikiş atıldı. Yanağına dikiş atıldı. Doktor kesici bir şey olduğunu söyledi. Bahar yumrukla olduğunu söylemişti ama yumrukla olunabilecek bir şey değilmiş. Konu yargıda, bizzat takipçisi olacağım.'

'Arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim' demişti!

Yalnız olduğunu ve bu durumdan şikayetçi olduğunu belirten Bahar Candan, 'Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim.' demişti.

Yaptırdığı estetikler ile gündeme gelen Bahar Candan dudaklarının büyük olmasını istediğini söyleyerek, 'Dudaklarımda dolgu var. Dudaklarım büyük olsun istedim. Çok büyük oldu. Oldukça memnunum' açıklamasını yapmıştı. Peki Bahar Candan kimdir?

Bahar Candan kimdir? 
17 Şubat 1998 yılında dünyaya gelen Bahar Candan, İstanbul doğumludur. İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Bahar Candan, tarzı, konuşması, mimikleri ve ağlaması ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Bahar Candan, günümüzde ise Doya Doya programında boy göstermeye devam ediyor.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar