Bahar Candan'dan açıklama geldi |Murat Boz şimdi ne yapacak?

Bahar Candan'dan açıklama geldi |Murat Boz şimdi ne yapacak?
Geçtiğimiz hafta Murat Boz ve Eser Yenenler ile La Boom'da buluşan Bahar ve Nihal Candan kardeşler, daha sonra Eser Yenenler'in Levazım'daki villasına gittikleri öğrenilmişti. Çıkan haberler sonrasında Bahar-Nihan Candan kardeşler konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda duyulan haberlerde Esen Yenenler ve Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye jürisi Murat Boz'un Bahar-Nihan Candan ile aynı evde eğlendikleri öğrenilmişti. Bunun ardından adeta kıyamet kopmuş, Murat Boz ile Aslı Enver'in ayrıldıkları haberi yayılmıştı. Peki Aslı-Murat ikilisi ayrıldı mı? Bahar Candan hangi açıklamalarda bulundu? Aslı Enver, suskunluğunu bozacak mı? 

Bu olayların ardından Renkli Sayfalara konuşan Bahar Candan, "İnsanların benim hakkımda konuşmasını istemiyorum. Ben Justin Bieber'a aşığım. Hiçbir Türk erkeğinin elini tutmam. Hayatımda bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum. Onlar benim ablamın bile abileri... Çok saygı duyuyorum onlara. Lütfen büyümeme ve okul hayatıma izin verilsin. Annem, babam, ablam ve ben perişan haldeyiz. Çok küçüğüm ve avukat olucam. Lütfen hiç kimse geleceğime gölge düşürecek açıklamalarda bulunmasın. Herkes elini vicdanına koysun..." açıklamalarında bulundu.

'Hiçbir Türk erkeğinin elini bile tutmam'

Önceki gün Akmerkez'de olan Nihan-Bahar Candan kardeşler, “Hiçbir Türk erkeğinin elini bile tutmuyorum” diyerek Justin Bieber aşığı olduğunu ifade etti. “O gece ablam ve arkadaşım Nazlı ile dondurma yemeye gittik ama söylenenler çok ağır. Babam ve annem akademisyen, zarar görüyorlar. Onlar bizim abilerimiz.” diyen Bahar Candan, Murat Boz ile Aslı Enver'in ayrılmalarının yalan haberlerden kaynaklandığını söyledi.

O akşam Murat Boz ile aynı mekanda bulunan Eser Yenenler ise Instagram üzerinden “O gece kimse kimseyi aldatmadı. Yuva yıkacak olsam en yakınımdakilerden başlardım. İbo evlenmek üzere, Oğuz ikinci yılını devirdi.” dedi.

Murat Boz: Kesinlikle doğru değil

Ünlü şarkıcı yaşananların ardından Aslı Enver'i aldatmadığını savunarak, “Kesinlikle doğru değil, olabilir mi öyle bir şey ya” dedi.

Murat Boz ile Aslı Enver Ayrıldı mı?

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz ile Bahar Candan arasında çıkan haberler üzerine ikilinin ayrıldığı öğrenilmişti. İkili herheangi bir açıklamada bulunmayarak sessizliklerini korudu. Ancak dün Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin başrol oyuncusu Aslı Enver'in doğum günüydü. Murat Boz yada Aslı Enver'in sosyal medya hesaplarında ikiliye dair bir paylaşım görülemedi.

11-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar