Televizyonlardaki Diziler Kaçıncı Bölümde Sezon Finali Yapacak?

Televizyonlardaki Diziler Kaçıncı Bölümde Sezon Finali Yapacak?
Yaz ayları geldi ve televizyonlarda yayınlanan diziler bir bir ara vermeye başladı. Kanallarda yayınlanan dizlerden hangi dizi kaçıncı bölümde ara veriyor işte cevabı!

Televizyonlarda bu hafta kritik bir hafta olarak öne çıkıyor. Bütün bir sezon boyunca kanalların yükünü çeken iyi ya da kötü sonuçlarıyla ekrana gelen diziler sezon finaline çıkıyor. Yaklaşık 9 aydır ekranda olan ve binlerce insanın çalıştığı ve milyonlarca liranın her hafta harcandığı büyük bir sektör ara veriyor. Tabi bu ara geçici bir süreliğine olacak. Bazı diziler sezon finali yaparken bu dev sektör küçülerek de olsa yaz sezonunda da çalışmaya devam edecek. Sezon arası veren dizilerin çalışanları ve oyuncuları ise hak ettikleri tatili yapacak. Tabi seyirciler de sezon finali yapacak dizilerin yeniden ekrana gelmesini dört gözle bekleyecek. Bu yazımızda televizyonlarda yer alan ve sezon finaline çıkacak dizilerden bazılarının kaçıncı bölümde ve ne zaman sezon finaline çıkacaklarını araştırdık. İşte sezon finali yapacak dizilerin son bölümleri ve son yayın tarihleri.

TRT 1 Sezon Arası Veriyor

Sezona birçok yeni yapım ile başlayan ve oldukçada başarılı bir sezon ortaya koyan TRT 1’de yayınlanan diziler ya sezon finali yapıyor ya da ekrana veda ediyor. Kanalda yayınlanan Benim Adım Melek 66. Bölümde seyirciye ve ekrana veda ederken kanalın bu sezon başlayan üç başarılı yapımı ise sezon arası veriyor. Bunlardan pazartesi akşamı ekrana gelen ve büyük bir başarı ortaya koyarak gün birinciliğini elinde bulunduran Uyanış Büyük Selçuklu 35. Bölümde Sezon arası veriyor. Kanalın bir diğer başarılı yapımı olan ve Salı akşamlarına damgasını vuran Masumlar Apartmanı ise 37. Bölümde sezon arası verecek. Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan ve bir bozkır hikayesini anlatan Gönül Dağı ise 30. Bölümde sezon arası vererek seyirciye veda edecek.

Sezon Arası Verecek Diğer Dizler

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve tam dört sezondur ekranlarda olan ve beşinci sezonda da yayınlanması beklenen Yasak Elma bu akşam yayınlanan bölümüyle sezona ara verdi. Atv’de ekrana gelen ve oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Kardeşlerim dizisi 19. bölümde sezon arası verme kararı alırken Fox Tv’nin bir başka dizisi olan ve seyircinin çok sevdiği Son Yaz dizisi ise21. Bölümle sezon arası vererek seyirciye veda edecek.

11-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar