Balkan Ninnisi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Balkan Ninnisi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında yaz aylarında yayınlanacak olan ve romantik dram türünde ele alınan yeni dizi Balkan Ninnisi’nin yayın tarihi belli oldu.

Uzun süredir hazırlıkları süren ve çekimlerine Makedonya’nın başkenti Üsküp’te devam edilen TRT 1’in yeni yazlık dizisi Balkan Ninnisi’nin yayın tarihi belli oldu. Üsküp’te çekilen ve tanıtımlarıyla oldukça dikkat çeken ve merak edilmeye başlayan dizi TRT 1’in de en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Romantik dram türünde ele alınan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yaz aylarına damgasını vurması beklenen dizinin reytinglerinin durumuna bağlı olarak yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam edeceği de belirtiliyor. Özellikle Erdal Özyağcılar’ın performansıyla oldukça dikkat çeken ve tanıtımları dahi seyircide büyük bir heyecan uyandıran dizi 21 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Balkan Ninnisi Başlıyor

Yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca’nın oturduğu ve senaryosunu Uğur Uzunok’un üstlendiği TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni yazlık dizi Balkan Ninnisi’nin yayın tarihi sonunda kanal tarafından yayınlanan fragmanlara basıldı. Uzun süredir tanıtımları yayınlanan dizi şimdiye kadar yakında olarak seyirciye duyurulurken dünden itibaren dizinin yayın tarihi olarak 21 Haziran Salı akşamı belirtilmeye başlandı. Merakla beklenen dizilerden olan ve samimiyetiyle şimdiden dikkat çeken dizi Makedonya’nın başkenti Üsküp’ün tarihi ve doğal güzellikleri arasında çekiliyor. Üsküplü bir köfteci olan Köfteci Süleyman’ın oğlu Ertan ile Makedon olan Jovanka’nın dillere destan aşklarını anlatacak dizi yaz aylarına damga vuracak gibi görünüyor. Biri Türk ve Müslüman ve diğeri Makedon ve Hristiyan olan iki gencin aşkını anlatan dizide aileler başrolde yer alıyor.

Balkan Ninnisi Oyuncuları Kimler?

TRT 1 ekranlarının iddialı yeni dizisi Balkan Ninnisi 21 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizi yaz boyu salı akşamları seyirciyle buluşacak ve reytingin durumuna göre eylül yayın döneminde de kanal ekranlarında yayınlanacak. Dizide birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Bu oyuncular arasında özellikle

-          Erdal Özyağcılar (Süleyman)

-          Özlem Türkad (Neriman)

-          Merih Öztürk (Jovanka)

-          Emre Bey (Ertan)

-          Gözde çığacı (Gülsüm)

-          Hakan Boyav (Daniel)

-          Suzane Akbelge

-          Deniz Gürkan

-          Erman Saban

-          Sarp Bozkurt

-          Süleyman Kara gibi isimler dikkat çekiyor.

Balkan Ninnisi ilk bölümüyle 21 Haziran Salı akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

14-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar