Alp Nevruz Yeni Sezonda Asker Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Alp Nevruz Yeni Sezonda Asker Dizisiyle Ekranlara Dönüyor
Son olarak Ada Masalı dizisinde yer alan başarılı ve genç oyunculardan Alp Navruz Gold Film tarafından hazırlanacak olan asker projesiyle ekranlara dönüyor.

Adı sık sık magazin basınında yer alan ve son olarak Ada Masalı dizisinde rol alan başarılı ve genç oyuncu Alp Navruz pek çok yapım şirketinden teklif almasına rağmen kararını bir türlü verememiş ve bu yönüyle de sevenlerini üzmüştü. Başarılı oyuncu içine sinmeyen pek çok senaryoya hayır derken kendisine teklif edilen ve rol almasının istendiği son hikayeye sıcak baktığı öğrenildi. Yazlık ve romantik komedi türü yapımlardan uzak kalmak istediğini daha önce belirten oyuncu şimdilerde tam da gönlüne göre bir iş teklifi almış durumda. Gold Film ile görüşen ünlü ismin yeni yayın döneminde ekrana gelecek askeri bir iş için prensipte evet dediği ve yapım şirketiyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Bu haber oyuncunun sevenlerini ve takipçilerini heyecanlandırırken dizinin detayları ise merak edilmeye başlandı.

Gold Filmden Asker Dizisi

Hazırladığı projelerle sektörün önde gelen yapım şirketlerinden biri olan Gold Film şu sıralar yeni yayın döneminde ekrana gelecek askeri bir projenin çalışmalarını sürdürüyor. Hem hikaye hem prodüksiyon ve hem de cast olarak çalışmalarını sürdüren şirketin daha önce Savaşçı adlı askeri projeyi kaleme alan Süleyman Çobanoğlu’na etkili bir asker dizisi hikayesi kaleme aldırdığı öğrenildi. Eskişehir’de çekilecek proje için cast görüşmelerine başlayan Gold Filmin ilk olarak genç ve başarılı oyuncu Alp Navruz’la temasa geçtiği ve ünlü isimden prensipte evet sözünü aldığı öğrenildi. Şu ana kadar gelen tekliflere soğuk duran oyuncunun asker projesinde yer almak istediği öğrenildi. Gold Film ise biran önce hazırlıkları tamamlayarak sete çıkmak için çalışıyor. Hazırlanacak dizinin hangi kanal ya da platformda yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Alp Navruz Kimdir?

Son olarak Ada Masalı adlı diziyle ekranlarda yer alan başarılı ve genç oyuncu Alp Navruz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Aşk Laftan Anlamaz, Arkadaşlar İyidir, Fazilet Hanım ve Kızları, Elimi Bırakma, Zümrüdüanka, Menajerimi Ara ve Ada Masalı yer almaktadır.

14-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar