Baraj 11. Bölüm İzle!

Baraj 11. Bölüm İzle!
Baraj 11. Bölüm İzle; 27 Ekim Salı Akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 11. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Sait Genay ve Tuna Orhan’ın rol aldığı Baraj Dizisi Salı akşamı saat 20.00’da 11. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Fox Tv’nin reytingi yüksek yapımlarından Türk Sinemasının en çok sevilen eserlerinden biri olan Baraj Filminden uyarlanan dizi seyirci tarafından sevilerek izleniyor. Her hafta heyecanlı ve aksiyon ve gerilim dolu hikayesiyle ekrana gelen dizide son haftalarda ortaya çıkan gerçekler sonrası tüm hikaye yeniden yazılırken seyircilerde neler olacağını merakla bekliyor.

Baraj Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin başarılı dizilerinden Salı akşamları ekrana gelen Baraj Dizisi her hafta ilgiyle ve heyecanla takip ediliyor. Dizide son haftalarda yaşanan gelişmeler sonrası kartlar yeniden dağıtılırken dizinin ana karakteri Nazım Usta ve Nehir arasındaki ilişki gittikçe ilerlemeye başlamıştır. Tarık ise Nehir’i kaybetmemek için elinden geleni yapsa da Nehir artık Tarık’a güvenmemektedir. Tarık ise bu sırada Kemal bey’in kızıyla nişanlanmak üzeredir ancak Nişanda Zehra’nın herkese bir sürprizi vardır.

Baraj Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Baraj Dizisi son bölümlerde heyecan ve gerilim dolu sahne ve hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizide Nazım Usta ve Nehir’in ve Tarık’ın söylediği yalanlar ortaya çıkmıştır. Bu yalanlar sonrası Tarık ve Nehir’in arası bozulurken Nazım Usta ve Nehir ise birbiriyle yakınlaşmaya başlamışlardır. Ancak Tarık bu durumdan hiç mutlu değildir. Üstelik hamile olan Zehra ortaya çıkmış ve her şey karışmıştır. Son dakikada nişana gelen Nazım Usta’nın kucağında kanlar içindeki Nehir vardır. Nehir’i kurtarmak isteyen Nazım usta bir kez daha en büyük rakibi olan Tarık’ın teklifini kabul etmek zorunda kalacaktır. Öbür taraftan Nehir ile Nazım aynı evde yaşamaya başlamışlardır ancak aynı eve Zerrin’in taşınması ve beklenmedik misafirler Nehir ve Nazım Ustanın zaten zor ilişkisini daha da zorlaştırmaktadır. Bu arada nişan sırasında Halil Tarık ile Zehra’nın birlikte oldukları videoyu görmüştür ve bun durum bütün kartların yeniden dağıtılmasına sebep olacaktır. Halil’in gördüğü video Zehra ve Tarık’ın başını büyük bir derde sokmak üzeredir. Bütün bunların ve daha fazlasının yaşanacağı Baraj Dizisinin 11. Yeni bölümü bu akşam Fox Tv’de saat 20.00’da ekranlara geliyor.

27-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar