Baraj 12. Bölüm İzle!

Baraj 12. Bölüm İzle!
Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ve aşık olduğu Nehir adlı kadının çelişkili aşkını konu alan Baraj dizisi 12. bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Fox Tv’nin Salı akşamları reyting birincisi olan Baraj Dizisi 12. Bölümüyle ekrana geliyor. Yeşilçam’ın klasiklerinden Baraj filminden esinlenerek hazırlanan Baraj 12. Yeni bölümde Halil’in ölümü Zehra ve Tarık için sıkıntı olmaya başlıyor. Nazım’dan sürpriz evlenme teklifine Nehir ne cevap verecek? Tarık, Nehir’in peşini bırakacak mı? Hepsi ve daha fazlası 3 Kasım Salı akşamı Fox Tv’de yayınlanacak Baraj dizisi 12. Bölümde. Şimdi detaylar

 

Baraj 12. Bölüm İzle!

Orhan Aksoy'un yönettiği, Safa Önal'ın yazdığı 1977 yapımı Baraj filminden esinlenerek çekilen Baraj dizisi izleyici tarafından beğenilmeye devam ediyor. Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ve aşık olduğu Nehir adlı kadının çelişkili aşkını konu alan Baraj dizisi bir Fox Tv dizisi olarak Salı akşamlarına imza atıyor. Burak Yörük, Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Sumru Yavrucuk ve İman Casablanca’nın başrolleri paylaştığı Baraj dizisi 12. Son bölümde hem gözyaşları akacak hem de yüzler gülecek. Hasan Tolga Pulat’ın hem senarist hem de yönetmen koltuğunda oturduğu Baraj filminde başrolleri Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk, Tuna Orhan, Rana Cabbar ve Mesut Yılmaz rol alıyor. Halil’in gömüldüğü yer, şantiyeye dönüşmesi ihtimali Tarık ve Zahra’yı büyük sıkıntıya sokmuştur. Nezaket’in Tarık ile Nehir arasındaki konuşmayı Nazım’a anlatması iplerin iyice gerilmesine neden olur.

Ayşe’nin babası belli oluyor!

Hastanede test yaptıran Nazım, Nehir’e Ayşe’nin kendi kızı olduğunu söyler. Nehir’i bir kez daha kaybetmek istemeyen Nazım, ona evlenme teklif eder ancak Ayşe’den dolayı Nehir’in kafasını karışıktır. Nehir, Nazım’ın teklifine ne diyecek? Nehir, Nazım, Zerrin, Nermin ve Ayşe’nin aynı çatı altında olması büyük kargaşaya yol açarken Tarık’ın hala Nehir’in peşinde olması Nazım’ın sabrını tüketir. Nehir’i kanlar içinde gören Tarık, her şeyi unutup Nehir’i kurtarmak için çabalarken, Nehir’i kaybetmek istemeyen Nazım, Tarık’ın yardımını kabul etmek zorunda kalır. Tüm soru ve cevaplarıyla Baraj dizisi 3 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de. Keyifli seyirler.

Barak dizisi son bölümde neler yaşandı?

Nehir ve Nazım evde çok anlar yaşarken Zerrin ve arkadaşı eve taşınır. Nehir ve Nazım’ın karışık hayatı iyice karışırken Halil, Tarık ile Zahra’nın videosunu görmüştür. Halil’in ölümü kafalarda soru işareti oluştururken Tarık ve Zahra’nın başı büyük beladadır.

03-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler