Baraj 13. bölüm izle

Baraj 13. bölüm izle
Baraj 13. bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen Baraj dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Baraj 13. bölüm izle; Medyapım ve No: 9 Productions imzası taşıyan ve FOX TV'den ekrana gelen Baraj dizisinin 13. bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan kolayca izlenebilir. Baraj dizisi izleyicileri yeni bölümü merakla bekleniyor. Yeni bölüm oldukça merak ediliyor. Baraj dizisi izleyicileri "Baraj 13. bölüm izle" gibi aramalar yapıyor. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Baraj dizisinin yeni bölümünün yer aldığı internet adresine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Baraj dizisi 13. bölüm izlemek için hemen aşağıda bulunan bağlantıya tıklayın. Ayrıca Baraj dizisinin yeni bölümüyle ilgili tüm bilgilere yazının devamında kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Baraj 13. bölüm izle

Nehir en sonunda Nazım'ın evlenme teklifini kabul eder. Nazım, bu nedenle büyük bir mutluluk yaşasa da mutluluğu kısa sürede söner. Nehir ile evlenebilmek için hala evli olduğu Nermin'den boşanmalı ve bu evliliğin hala sürdüğünü Nehir'den saklamak zorundadır. Kafasında kurduğu planlar çok güzel olsa da Nermin'in boşanmayı asla kabul etmemesiyle tüm planları suya düşer. Halil'in cesedi hala ortaya çıkmamıştır ancak henüz bir gelişme yoktur. Halil'in kız kardeşi Meryen, baraja gelerek Tarık ve Zahra'yı tedirgin eder. Tarık ve Zahra, Halil'in şantiyedeki yokluğunun fark edilmememesi için çaba sarf eder. Onlar her şeyi kurtarmak için çabalarken bilmedikleri biri onların neler yaptığından haberdardır. Baraj dizisinin 13. bölümü bu akşam saat 20:00'da FOX TV'den ekrana gelecek. Yeni bölümü izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Baraj 12. bölüm özeti

Halil ölmesiyle beraber Tarık ve Zahra'nın başına büyük bir bela açar. Durumu kurtarmaya çalışırlar ancak Halil'i gömdükleri yer her an şantiyeye dönüşmek üzeredir. Nehir'e evlenme teklif eden Nazım, büyük bir heyecanla ne cevap beklerken Nehir, Nazım'ın hala evli olduğundan habersizdir. Buna karşın Ayşe, Nazım'ın bir kızı olduğu ihtimalini Nehir'in kafasına sokar. Nehir kafası karışık bir şekilde ortada kalır. Nehir, Nazım, Zerrin, Nermin ve Ayşe bir arada olduğu için sinirler fazlaca gergindir, bir de bunun üstüne Tarık'ın Nehir'in peşinde olması işleri iyice karıştırır.

10-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler