Baraj 14. Bölüm izle

Baraj 14. Bölüm izle
Baraj 14. bölüm izle, 17 Kasım Salı Fox TV'de yayınlanan Baraj son bölüm tek parça izlemek için detaylara bu sayfadan ulaşın!

Baraj dizisinin yeni bölümü 17 Kasım Salı akşamı yayınlandı. Yeni bölümün ardından Baraj son bölümü yani 14. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Diziyi izleyemeyen ve tekrar izlemek isteyenler arama motorlarında Baraj 14. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak ilgili bölüme ulaşmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir ve yeni bölüm detaylarını inceleyebilirsiniz.

Baraj dizisi 14. bölüm izle

Baraj dizisi her hafta Salı 20:00’da Fox TV’de yayınlanıyor. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerini paylaştığı Baraj dizisinin yeni bölümünü izleyemeyen ve tekrar izlemek isteyen izleyiciler “fox.com.tr” adresinden veya aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bölüme ulaşabilirler.

Baraj son bölüm izlemek için tıklayın.

Baraj Son Bölüm Detayları

Nazım ve Nehir’in yakınlaşmasını engellemek isteyen Tarık yeni planını hayata geçirir. Nazım boşandığını zanneden Nehir, aslında hala evli olduğunu öğrenince büyük şok yaşar. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünen Nehir son defa Nazım ile yüzleşir ve Zerrin ile birlikte İstanbul’a dönme kararı alır. Nazım’ın hala evli olduğunu Nehir’e kimin söylediğini bulması çok zor olmayacaktır. Nazım’ın hemen alması gereken çok önemli karar vardır. Ya Nehir’in peşine İstanbul’a gidecek ya da kızı ve eski eşinin yanında kalacaktır.

Baraj dizisi konusu nedir?

1977 yılında yayınlanan Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın başrollerini paylaştığı ‘Baraj’ filminden uyarlanıyor.

Dizi, Nazım (Feyyaz Duman) ve Nehir’in (Biran Damla Yılmaz) internet ortamında tanışmasını konu alıyor. Bir arkadaşlık sitesinde tanışan Nazım ve Nehir kısa süre içerisinde iyi anlaşır muhabbeti ilerletirler. Nehir, genç, güzel ve ne istediğini bilen bir kızdır. Nazım ise baraj inşaatında çalışan orta yaşlı bir adamdır. Nehir, Nazım’dan ısrarla fotoğraf göndermesini ister ancak Nazım yüzündeki yara izi nedeniyle kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve barajda kendisiyle birlikte çalışan yakışıklı ve çapkın bir genç olan ‘Tarık’ın fotoğrafını gönderir. Nehir’in bir gün inşaata gelmesi hikayenin bambaşka bir yola sürüklenmesine neden olacaktır.

Baraj her Salı saat 20:00’da Fox TV’de!

17-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler