Baraj 28. Bölüm İzle

Baraj 28. Bölüm İzle
Baraj 28. Bölüm İzle; 23 Şubat Salı akşamı 28. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin yayınlanan 28. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 28. Bölüm İzle; Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Sait Genay ve Hira Su Yıldız’ın rol aldığı Baraj Dizisi bu akşam 28. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Türk Sineması’nın meşhur filmlerinden biri olan ve başrollerinde Tarık Akan ve Türkan Şoray’ın rol aldığı Baraj Filminden uyarlanan dizi her bölüm daha da gerilen ve heyecanlanan sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Salı akşamlarının çok seyredilen yapımlarından olan Baraj her ne kadar ilk sezonki hikayesinden çok uzak olsa da yine de seyirci tarafından merakla ve heyecanla takip ediliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 28. Bölümünde de yine entrika ve gerilim seyirciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

BARAJ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında yer alan ve Salı akşamlarının sevilen yapımlarından olan Baraj Dizisi yayınlanan son bölümünde seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Bahar ve Tarık’ın işbirliği Nehir’in sadece Nazım’ı değil Mert’i de kaybetmesine yol açmak üzeredir. Nehir plansız ve fevri hareketleriyle yine Nazım’ı kaybetmenin üzüntüsü içindedir ve bu sefer sadece kaybı Nazım olmayacaktır. Nazım her ne kadar Nehir’e kötülük etmek istemese de bu ne yazık ki onun elinde olan bir durum olmaktan çıkmıştır.

Baraj 28. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv’nin heyecanlı ve entrika dolu dizisi Baraj bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizide uzun süredir Nazım’ı elde etmeye çalışan ve bunun için planlar yapan nehir ne yazık ki amacına ulaşamamıştır. Nehir kendi yaptıkları sebebiyle Nazım’dan iyice uzaklaşmıştır ve hatta Mert’i de kaybetmek üzeredir. Ancak bunu asla kabul etmeyen Nehir Mert’i de kaybetmeye ve ondan ayrılmaya niyetli değildir. Bunun için gerekirse karşısına hem Bahar’ı hem de Nazım’ı almaya karar vermiştir. Tarık bu durum karşısında her ne kadar Nehir’e yardım etmek istese de ne yazık ki onun da başı büyük derttedir. Tarık Nehir’e yardım etmekle Bahar’ı karşısına almaya cesaret edemez. Öbür taraftan Tarık Zahra’nın Meryem’i öldürmüş olma ihtimali ile ilgilenmek zorundadır. Baraj bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.  

23-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar