Baraj 34. Bölüm İzle

Baraj 34. Bölüm İzle
Baraj 34. Bölüm İzle; 6 Nisan Salı akşamı 34. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin yayınlanan 34. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 34. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda feyyaz duman, Biran damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru yavrucuk ve Gizem karaca’nın rol aldığı Baraj bu akşam 34. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve bu sezon sonu itibariyle final yapmaya hazırlanan dizi özellikle bu sezon büyük bir hikaye değişimi ile daha çok entrika ve gerilim türüne döndü. Dizide Nazım Usta ve Tarık arasında yaşanan kavgalar ve Nehir’i paylaşamama konusu bu sezon seyirciyi ekrana kilitlerken zaman zaman özellikle aşk teması da yoğun olarak ele alındı. Türk Sineması’nın baraj adlı filminden uyarlanan dizi bu sezon sonu itibari ile final yapacak. Dizinin son haftalarına girilirken seyirci de iyice gerilmiş durumda. Baraj bu akşam yine heyecanlı ve entrika dolu bir bölümle saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Baraj Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının Salı akşamları yayınlanan sevilen dizisi Baraj her hafta heyecanlı ve gerilimi yüksek bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nazım ve bahar arasında yaşananlar artık ikisini de yormuştur. İkili gerçek duygularını birbirine ilk kez açarken neler yapabileceklerini de konuşurlar. Öbür taraftan başları öldürdükleri cesetle dertte olan Tarık ve diğerleri cesetten kurtulmanın yollarını aramaktadırlar.

Baraj 34. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv’nin Salı akşamları ekrana gelen ve sevilen dizisi Baraj bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde Nazım ve Nehir arasında artık her an olan olaylardan biri daha olmaktadır. Nehir’in Azra ve Bahar hakkında söylediklerine inanmayan Nazım bir kez daha Nehir’i hayal kırıklığına uğratır. Bunun üzerine Nehir artık bir daha açılmamak üzere Nazım defterini kapatır ve başka bir adamla yakınlaşmaya başlar. Ancak Nazım Nehir’in başka biriyle yakınlaşmaya başladığını görünce bu sefer çark eder ve tekrar Nehir’le arasını düzeltmeye çalışır. Bu arada Nehir’in yakınlaştı adamın da niyeti iyi değildir. Bu arada Tarık ve Zahra ellerindeki cesetten kurtulmanın yolunu köye gitmekte ve köyde hem düğünden hem de ellerinde kalan cesetten kurtulma planı yaparlar. Peki bu planlarını gerçekleştirebilecekler midir? Baraj bu akşam 34. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de izleyici ile buluşuyor.

06-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar