Baraj 5. Bölüm İzle!

Baraj 5. Bölüm İzle!
Baraj 5. Bölüm İzle; 15 Eylül Salı 5. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 5. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un rol aldığı Baraj Dizisi 15 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ancak şanssızlıklar sebebiyle erken sezon finali yapan ve bu sezon yeniden ekranlara gelmeye başlayan Baraj Dizisi son bölümlerde seyirci tarafından çok seyredilen diziler arasına adını yazdırmayı başarmış durumda. Türk Sinemasının en önemli filmlerinden biri olan Baraj’dan uyarlanan dizi bir baraj inşaatında usta olarak çalışan bir mühendisle şımarık bir gencin ve mühendisin aşık olduğu kızın hikayesini ele alıyor. Baraj özellikle son bölümlere gerilen hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitliyor. 

Baraj Son Bölümde Neler Yaşandı?

Nazım Usta Nehir’in İstanbul’a dönmesi için ısrar etmektedir ancak Tarık bu duruma karşı çıkar. Nehir bu şekilde İstanbul’a dönerse Nazım’ı bir daha asla sevmeyecektir. Bunun üzerine Nazım Nehir’in kalmasını kabul eder ancak Tarık Nehir’in kendisinden nefret etmesini sağlayacaktır. Ancak baraj inşaatında meydana gelen bir kaza sonrası Tarık yaralanarak hastaneye kaldırılır ve Nehir’de onu bu halde bırakarak dönmek istemez. Bu durum karşısında Nazım usta ne yapacağını bilemez. Öbür taraftan Nehir’in birlikte çalıştıkları onu aramaya başlamışlardır.

Baraj 5. Bölüm’de Neler Olacak?

Fox Tv’nin başarılı dizisi Baraj bu bölüm yine heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor. Nazım Usta ve Tarık arasındaki sırrı bir kişi daha öğrenmiştir. Nazım ne yapacağını bilemez haldedir. Tarık ise barajda durmak istememektedir. Nazım Usta Tarık’ı bir kamyonun kasasına saklar ve onu İstanbul’a kaçırır. Tarık yol boyunca Nehir’i aklından çıkaramaz. Tarık Nehir’i sevmeye başlamıştır. Onun da aklı karışmıştır. Bu sırada Nehir Zerrin ve Ekrem’le buluşmuştur. Nehir Zerrin’in hastalığının tedavisi için gereken paranın bulunmasına yardım edecektir. Bunun için kaldıkları otelin oğlunu dolandırmayı kabul eder. Ancak bu sırada hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır ve daha önce dolandırdıkları iki kişi Nehir ve Zerrin’in izini bulur. Bu sırada otelde dolandırma planı oynanamaya başlamıştır. Nehir peruklu ve makyajlı bir haldedir ve bu sırada Nazım’da onunla konuşmak için otele gelir. Nazım’ı fark eden nehir ona görünmemek için uğraşmaktadır. Peki Nehir Nazım’a görünmemeyi başarabilecek midir? Nazım tüm bu yaşananları öğrenecek midir? Dolandırdıkları kişiler Nehir ve Zerrin’i bulabilecek midir? Bu ve benzeri daha pek çok sorunun cevabı bu akşam ekrana gelecek Baraj Dizisinin 5. Bölümünde yanıt buluyor.

15-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar