Baraj dizisi kim kimdir?

Baraj dizisi kim kimdir?
Nostaljik bir hüznü bizlere yaşatacak olan Baraj dizisi kadrosunu büyük ölçüde oluşturdu. Kadrosu her geçen gün yeni isimlerle zenginleşen Baraj dizisinde kim kimdir?

Nostaljik bir hüznü bizlere yaşatacak olan Baraj dizisi kadrosunu büyük ölçüde oluşturdu. Baraj inşaatında çalışan Nazım ve hayat kadını Aysel’in aşkını anlatan Baraj filminin dizi versiyonu olarak hazırlanan dizi, Fox Tv’de yayınlanacak. Dizseverler kadrosu her geçen gün yeni isimlerle zenginleşen Baraj dizisinde kim kimdir, merak ediyor. Baraj dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili araştırma haberimizde. Şimdi detaylar

Baraj dizisi kim kimdir?

Orhan Aksoy'un yönettiği 1977 yapımı Baraj filmi dizi olarak Fox Tv’de ekrana geliyor. Senaryosunu Safa Önal'ın yazdığı film Türkân Şoray ve Tarık Akan’ı buluşturmuştu. Bir barajın inşaatında çalışan Ustabaşı Nazım ve hayat kadını Aysel’in ölümsüz aşkını anlatan film, Fatih Aksoy - Yağmur Ünal'ın yapımcılığında ve Hasan Tolga Pulat’ın yönetiminde ekrana gelecek. Medyapım imzası taşıyan projenin ekip aşaması tamamlandı. Birsen Altuntaş’ın TV100 sitesindeki duyurduğu habere göre Baraj dizisinde şu oyuncular görev alacak.

Baraj Dizisi Oyuncuları

Feyyaz Duman –Nazım-

1982 Mardin doğumlu oyuncu, İçerde dizisiyle kariyerine başaldı. İTÜ Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü mezunu oyuncu New York’ta oyunculuk eğitimleri aldı. Annemin Şarkısı filmi ile Antalya Film Festivali’ne en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Feyyaz Duman Baraj dizisinde Nazım karakteri ile başrolde yer alacaktır.

Biran Damla Yılmaz –Aysel–

1997 İstanbul doğumlu oyuncu Kırgın Çiçekler dizisiyle tanındı. Mucize 2 filmindeki rolüyle Türkiye’nin en çok tanıdığı kadın başrol oyuncularında biri olan Biran Damla Yılmaz konservatuvar eğitimine devam etmektedir. Nazım’ın aşık olacağı hayat kadınını canladıracak olan Biran Damla dizinin Kadın başrol oyuncusu olacak.

Burak Yörük -Tarık-

1995 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 7 yaşından beri televizyonlarda boy gösterdi. Beykent Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim gören Burak Yörük, Ben Onu Çok Sevdim ve 20 dakika gibi dizilerde rol aldı.

Sumru Yavrucuk –Zerrin-

1961 Ankara’da doğan oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi ile tanınan Sumru Yavrucuk 1988’den beri dizilerde yer almaktadır.

Tuna Orhan –Ekrem-

1966 Almanya doğumlu oyuncu Almanya Devlet Tiyatrosunda çalıştı. Vizontele Tuuba filmi ile tiyatrodan dizilere geçiş yapan Tuna Orhan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Servet karakteri ile tanındı.

Mesut Yılmaz –İsmet–

1988 İzmir doğumlu oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümü mezunudur. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile tanınan Mesut Yılmaz son dönemde Şahane Damat ve Ver Elini Aşk gibi dizilerde yer aldı.

Baraj dizisindeki diğer oyuncular:

Sait Genay (Orhan),

İhsan İlhan (Yaşar),

İman Casablanca (Ümran),

Batuhan Yüzgüleç (İbrahim),

Şamil Kafkas (Halil)

Baraj Dizisi Konusu Nedir?

İzleyiciye nostalji yaşatacak olan Baraj dizisi baraj inşaatında çalışan bir ustabaşı ile aşık olduğu bir genelev kadını arasındaki ilişkiyi ekrana getiriyor. Önyargıların aşkı yıkamayacağı konusunu işleyecek  dizide Baraj işçisi Nazım, Aysel’e aşık olur ama onun hayat kadını olduğunu bilmez. Çok geçmeden gerçeği öğrenen Nazım, aşkını gizlese de bir gün Aysel’in inşaata gelmesiyle olaylar dizisi başlar. canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

 

07-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar