Baraj dizisine iki yeni oyuncu!

Baraj dizisine iki yeni oyuncu!
MEDYAPIM ve No:9 Productions’ın yapımcılığını üstlendiği, Hasan Tolga Pulat’ın yazdığı Baraj dizisi kadrosunu güçlendiriyor. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği diziye kimler katıldı?

Baraj inşaatında çalışan Nazım Usta ile hayat kadını Aysel’in iflah olmaz sevdasını anlatan Baraj filminden ilham alınarak yayına sokulan Baraj dizisi Fox Tv’deki ekran yolculuğunu sürdürüyor. Kadrosu her geçen gün yeni isimlerle zenginleşen Baraj dizisine senaryo gereği iki yeni oyuncu katıldı. İzleyici Baraj dizisine katılan iki yeni ismi merak ediyor. Şimdi detaylar

Baraj dizisine iki yeni oyuncu!

MEDYAPIM ve No:9 Productions’ın yapımcılığını üstlendiği, Hasan Tolga Pulat’ın kaleme aldığı Baraj dizisi her geçen gün kadrosunu güçlendiriyor. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu “Baraj” dizisine ünlü tiyatro oyuncusu Nezaket Erden ve geleceğin yıldız oyuncularından olması beklenen çocuk oyuncu Hira Su Yıldız katıldı.

Hangi rolde oynayacaklar?

Taze kan olarak diziye katılan Nezaket Erden, başrol oyuncusu Nazım‘ın eski eşi Nermin rolüyle diziyi katılırken onun küçük kızı Ayşe rolüyle de Hira Su Yıldız oynayacak. Anne kızı oynayacak Nezaket Erdn ve Hira Su Yıldız, 11. bölümünden itibaren Baraj dizisine dahil olacak. Baraj inşaatında çalışan bir ustabaşı ile aşık olduğu bir genelev kadını arasındaki ilişkiyi ekrana getiren ve önyargıların aşkı yıkamayacağı konusunu işleyen Baraj dizisinde başrolleri Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük, Iman Casablanca ve usta oyuncu Sumru Yavrucuk paylaşıyor. Ayrıca İhsan İlhan, Batuhan Yüzgüleç ve Samil Kafkas’ın rol aldığı diziye yeni katılan Nezaket Erden ve minik yıldız Hira Su’ya başarılar diliyoruz. Sevilen dizisi “Baraj”, 27 Ekim Salı saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX Tv’de. Keyifli seyirler.

Nezaket Erden Kimdir?

1990 Mersin doğumlu Erden, Akademi 35,5 Sanat Evi’nde burslu olarak eğitim aldı. Galatasaray Üniversitesi Felsefe mezunu olan başarılı oyuncu Kadir Has Üniversitesi’nde Film ve Drama-Oyunculuk Programı’nda yüksek lisans eğitimi alarak kendini geliştirdi. Usta tiyatrocu Nezaket Erden ayrıca Tiyatro Hemhâl’in kurucularındandır.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları;

Tırnak İçinde Hizmetçiler 2018

 Performans: İki  2017

Performans: Ellipsis 2017

Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit 2017

Sevgili Doktor

Hira Su Yıldız Kimdir?

2015 İzmir doğumlu olan minik yıldız Layla Şirin Cast Ajans oyuncusudur. Oyunculuk kariyerine 2019 yılında Vurgun dizisindeki Eylül karakteri ile başlayan minik yıldız, Afili Aşk dizisiyle devam etti. Küçük yaşına rağmen başarılı performansıyla parmak ısırtan çocuk oyuncu Baraj dizisinde ustabaşı Nazım’ın çocuğu Ayşe olarak görev yapacak.

27-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar