Barbaros Dizisi İçin Sürpriz Bir İsimle Görüşülüyor!

Barbaros Dizisi İçin Sürpriz Bir İsimle Görüşülüyor!
Barbaros Dizisi’nden ayrılan Çağatay Ulusoy’un yerine yapım şirketi yeni bir oyuncu ile görüşmelere başladı. Genç oyuncu Alperen Duymaz Barbaros Dizisinde mi rol alacak?

Es Film tarafından TRT 1 için hazırlıkları süren ve dev bütçesiyle dikkatleri üzerine çeken Barbaros Dizisi ile ilgili geçtiğimiz günlerde peş peşe olumsuz gelişmeler yaşanmıştı. Önce dizinin yönetmenliğini üstlenecek olan Taylan Biraderler ve ardından da dizide rol alacak ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un peş peşe diziden ayrıldıklarını açıklamasıyla Barbaros’ta neler oluyor soruları sorulmaya başlanmıştı. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un diziden ayrılma sebebi olarak projenin çekimlerinin yapılacağı platonun hazırlanmasının aksaması ve pandemi sürecini göstermişti. Bir anda acaba dev bütçeli proje rafa mı kaldırılacak soruları gündeme gelirken yapım şirketi Es Film hazırlıklarını devam ettirdiğini gösterdi. Es Film proje için genç ve başarılı oyuncu Alperen Duymaz’la görüşmeye başladığı iddiaları diziyi yeniden gündeme taşıdı. İşte detaylar!

Alperen Duymaz Barbaros Dizisi İle Görüşüyor!

Başrolünde başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer alması beklenen ancak bu oyuncunun beklenmedik bir anda diziden ayrıldığını açıklamasıyla Barbaros dizisinin akıbeti sorgulanır oldu. Es Film tarafından TRT 1 için hazırlanacak olan dev bütçeli dönem dizide önce yönetmen krizi yaşanmış ardından Çağatay Ulusoy diziden ayrılmıştı. Ancak dizinin hazırlıklarını sürdüren Es Film’in dizide rol alması için genç ve başarılı oyuncu Alperen Duymaz ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Dizide hangi karakteri canlandıracağı şimdilik bilinmeyen Duymaz’ın diziyi bırakan Çağatay Ulusoy’un yerine mi kadroya girdiği konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Hazırlıkları süren dizinin yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı ve kanalın iddialı yapımlarından biri olacağı kulislerde sıkça konuşulan konulardan.

Alperen Duymaz Kimdir?

Es Film tarafından hazırlıkları sürdürülen ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros Dizisiyle görüşen genç ve Başarlı oyuncu alperen Duymaz 3 Kasım 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Alperen duymaz ilk orta ve lise eğitiminin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra dizilerde oyunculuk yapmaya başlayan genç oyuncu başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan genç oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Çarpışma

-          Çukur

-          Direniş Karatay

-          Bodrum Masalı

-          Aşk Acı

-          Tatlı Küçük Yalancılar

05-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar