Engin Altan Düzyatan o proje için imza attı! Hangi karakteri canlandıracak?

Engin Altan Düzyatan o proje için imza attı! Hangi karakteri canlandıracak?
Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Engin Altan Düzyatan'ın hangi projede yer alacağı bekleniyordu. Düzyatan o proje için imza attı. Bakın hangi karakteri canlandırıyor!

Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Kurşun dizisinde başrol olan fakat dizinin reyting kurbanı olmasıyla geçen sezonda başarıyı yakalayamayan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan yeni bir proje için anlaşma yaptı. TRT 1'de yayınlanacak yeni yüksek bütçeli tarih dizisi Barbaros'la anlaşan Düzyatan, önemli bir karakteri canlandıracak. Engin Altan Düzyatan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'daki performansıyla herkesin beğenisini kazanmıştı.

Barbaros dizisiyle imzalar atıldı

Es Film tarafından projelendirilen ve TRT 1'de yayınlanacak Barbaros dizisinin hazırlıkları hızla devam ediyor. Yeni sezonun iddilalı dizilerinden biri olmayı hedefleyen Barbaros'un kadrosu da güçlü isimlerden oluşuyor. 5 sezon başarılı bir şekilde yayın hayatına devam eden Diriliş Ertuğrul'dan sonra Barbaros'la seyirciyle buluşacak olan Engin Altan Düzyatan da bu güçlü isimlerden biri oldu. Barbaros dizisinde Oruç Reis karakterini canlandıracak Düzyatan'ın Es Film'le anlaşma yaptığı ve imza attığı haberi duyuruldu.

Engin Altan Düzyatan hangi karakteri canlandıracak?

Türk tarihinde önemli yere sahip olan ve en ünlü denizcilerden biri olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alan Barbaros dizisi yüksek bir bütçeye sahip. Ulaş Tuna Astepe'nin Barbaros karakterini canlandıracağı dizide Engin Altan Düzyatan da ünlü denizci Oruç Reis karakterini canlandıracak. Senaryosu Ozan Aksungur, Oğuz Ayaz, Cüneyt Aysan tarafından yazılan Barabaros dizisinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Taylan Biraderler oturacak.

Barbaros dizisinin konusu nedir?

Yüksek bütçeli tarih dizisi Barbaros ekibinin hazırlıkları devam ederken diğer yandan cast çalışmaları yürütülüyor. Sevilen güçlü isimlerin dizinin kadrosunda yer alması noktasında titizlik gösterilirken Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan gibi oldukça başarılı isimlerle anlaşma sağlandı. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman tarafından kendisine Hayreddin ismi verilen ve kızıl sakalı sebebiyle Barbaros lakabı takılan Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayat hikayesi Barbaros dizisinin konusu olacak. Oruç Reis'in de kardeşi olan Barbaros dizisi özellikle tarihi yapımları sevenlerin favori dizisi olacak.

02-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar