Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8 Bölüm izle!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8 Bölüm izle!
Ülkemizin ilk deniz dizisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 8. bölümüne Oruç Reis'in düşmanına söylediği "Kılıcımın göreceği bir hesap var" sözü damga vuruyor.

Tarih ve milli şuur aşılayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8. bölümünde de heyecan ve gerilim hız kesmiyor. Ülkemizin ilk deniz dizisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 8. bölümüne Oruç Reis'in düşmanına söylediği "Kılıcımın göreceği bir hesap var" sözü damga vuruyor. Barbaros kardeşlerin el ele vererek islam düşmanlarından intikam almaya yemin ettiği dizide Oruç Baba, düşmanı ormanda kıstırmak için bir plan yapar. Kılıç Bey, Baba Oruç’u ve leventlerine destek olmak için gönderdiği oğlu Şahin, yardım etmek yerine engel olmaya çalışır ve kardeşlerin tepkisini çeker. Baba Oruç'la karşı karşıya gelen Pietro’nun diyalogları yeni bir savaşın fitilini ateşlerken hamileliği ilerleyen Despina, bir karara varmak üzeredir. Despina ya bebekten ya da sağlığından vazgeçmelidir. Pietro, Şahin ve Sylvio üçgenin yer aldığın Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 8. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8 Bölüm izle!

TRT1'in perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Barbaros Akdeniz'in Kılıcı; Midilli'den Akdeniz'e açılan ve bir devlet kuran dört kardeşin denizlerin fatihi olmalarını ekrana getiriyor. 4 levent kardeşin tarihi değiştirerek denizlerin fatihi olma serüvenini anlatan dizide Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan ve Caner Topçu başrolleri paylaşıyor. Ülkemizin denizlerde geçen ilk dizisi plan yapımda ayrıca İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Melis Babadağ ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Kılıcımın göreceği bir hesap var!

Baba Oruç’tan haber alınamaması İskenderiye’yi karıştırmış ve Kılıç Bey, ona ulaşmak için oğlu Şahin Bey ve tayfasını yardıma göndermiştir. Ancak Oruç'a karşı kuyruk acısı olan Şahin'in intikam almak için bir fırsatı vardır. Öte yandan Baba Oruç ve leventleri, kendilerine kurulan tuzaklardan kurtulur ve düşmanı kıstırmak için ormanda tertip alırlar. Oruç ve kardeşleri Pietro’nun gönderdiği acımasız savaşçılar tarafından kıstırılsa da bu kıskaçtan kurtulurlar. Artık intikam vaktidir. 

Despina hayatıyla oynuyor

Oruç'un eşi Despina'nın hamileliği ilerlemektedir. Ancak bebek, annenin hayatı için bir tehdittir. Despina bir karara varmak üzeredir. Ya bebekten vazgeçecek yada canı pahasına bebeği dünyaya getirecektir. Diğer yandan kıskandığı İsabel'den şüphelenmektedir. Babasının yetimhaneyi baskınına  içerleyen İsabel, bir plan yapar. Isabel ve Despina arasındaki çatışma nasıl sonuçlanacak? Mahsur kaldığı adadan kurtulan Baba oruç ve kardeşleri Pietro'dan intikamını alabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 4 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

04-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar