Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcında İlyas Öldü

barbaroslar akdeniz'in Kılıcında İlyas Öldü
TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizinin son bölümünde iki flaş ayrılık yaşandı.

Bu sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan dönem dizilerinden Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi Es Yapım tarafından hazırlanmaktadır. Sezon başında büyük bir emek ve görkemli bir kadro ve prodüksiyon ile yola çıkan dizi TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşmaktadır. Sezon başından beri beklediği ilgi ve reytingi bir türlü alamayan ve bu yönüyle de bir hayal kırıklığı oluşturan dizinin oyuncu kadrosunda bugüne kadar pek çok ayrılık yaşanmıştır. Sezon sonunda da ayrılıkların yaşanacağı dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği ve devam edecekse bile hangi oyuncularla yoluna devam edeceği hala tam olarak net değildir. Dizinin yayınlanan son bölümünde hikayede başından beri var olan iki karakter daha diziye veda etti. Dizide Barbaros kardeşler arasında yer alan İlyas ile yine dizinin sevilen karakterlerinden Esma diziyle yollarını ayırdı. Özellikle sevilen karakter İlyas Reis’in diziden ölerek ayrılması dizinin seyircisini derinden üzdü.

Barbaros Kardeşlerin Acı Kaybı

TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve Es yapım tarafından hazırlanan dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanan son bölümünde iki flaş ayrılık yaşandı. Dizide hikayenin başından beri var olan ve Barbaros Kardeşlerin en küçüğü olan İlyas Reis ne yazık ki yayınlanan son bölümde ölerek hikayeye veda etti. İlyas Reis’i canlandıran genç ve başarılı oyuncu Caner Topçu’ya ilave olarak dizide Esma karakterini canlandıran güzel oyuncu Şeyma Peçe’de diziyle yollarını ayırdı. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akıl, Melis Babadağ, Cemre Gümeli, Devrim Evin, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Serpil Özcan gibi oyuncuların yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda sezon sonunda başka ayrılıkların yaşanacağı da konuşuluyor.

Caner topçu Kimdir?

TRT 1 ekranlarının dönem dizilerinden Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde İlyas Reis karakterini canlandıran başarılı ve genç oyuncu Caner topçu 25 Haziran 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alan genç oyuncu bugüne kadar

·         Barbaroslar

·         Hiç

·         Nöbet

·         Evrensel Döngü: Zamansal Yolculuk

·         Ve Bilinçsizler adlı yapımlarda rol almıştır.

20-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar