Barış Falay İmam, Selahattin Paşalı Müezzin Oldu

Barış Falay İmam, Selahattin Paşalı Müezzin Oldu
Star Tv’de yayınlanacak ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Ömer dizisinin çekimleri başladı. Dizide biri imam biri müezzin iki karakter yer alıyor.

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve geçtiğimiz gün sete çıkan Star Tv’nin yeni dizisi Ömer ile ilgili gelişmeler devam devam ediyor. Yabancı bir dizi olan ve Netflix’te yayınlanan Shitsel adlı diziden uyarlanan dizide bir müezzin ile yaş olarak kendisinden büyük olan aşık olduğu bir kadının hikayesi anlatılıyor. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken özellikle bu isimlerden Barış Falay, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır dikkatleri çekiyor. Çekimleri başlayan ve yeni yılla birlikte ekrana gelmesi beklenen dizide özellikle iki karakter dikkatleri çekiyor. Bir camii imamı ile müezzini dizinin ana hikayesinin bel kemiğini oluşturuyor. Oldukça merak edilen ve dram – aile türünde ele alınan dizinin yönetmeni ise Cem Karcı. Dizinin senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Biri İmam Biri Müezzin

Türkiye’nin son dönemdeki başarılı oyuncularından olan genç isimlerden Selahattin Paşalı ile yine bugüne kadar rol aldığı dizilerdeki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Barış Falay’ın rol aldığı Ömer Dizisi yakında ekrana gelecek. Dizide genç oyuncu Selahattin Paşalı bir camiinin müezzini olan Ömer’i canlandırıyor. Dizide aynı caminin imamı olarak ise başarılı oyuncu Barış Falay rol alıyor. Oldukça dikkat çeken bu iki karakter ve performansları ise seyirci ve sektörün önde gelenleri tarafından merakla bekleniyor. Bir müezzinin kendinden yaşça büyük olan bir kadına aşık olması ve bu kadının ve müezzin ile imamın hikayelerini anlatacak olan Ömer dizisi şimdiden ses getirmeyi başardı ve merak edildi.

Yönetmenden Mesaj Var

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv’de ekrana gelecek olan Ömer dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide

-          Barış Falay

-          Selahattin Paşalı

-          Gökçe Bahadır

-          Gülçin Kültür

-          Muharrem Türkseven

-          Merve Dizdar

-          Zerrin Sümer

-          Metehan Parıltı ve

-          Gamze Karaduman yer alıyor.

Çekimleri başlayan dizinin yönetmeni Cem Karcı sosyal medya hesabından diziyle ilgili bir paylaşım yaparak çekimlerin başladığını duyurdu. Cem Karcı paylaşımında “Hayırla, uğurla, şifayla hoşgörüyle gelsin Ömer. Huzurumuzun, keyfimizin eksik olmadığı bir set olsun inşallah. Büyüyerek genişlesin ailemiz. Kalplere dokunalım, kutupları eritelim, birleştirmeyi esas alalım” ifadelerini kullandı.

13-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar