Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Dizisi Aile' ye Bomba İsim

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Dizisi Aile' ye Bomba İsim
Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı yeni dizilerden Aile’nin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Ushan çakır dahil oldu.

Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla şimdiden göz kamaştıran Aile dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışmaları devam eden dizi için her gün yeni ve ünlü bir oyuncunun diziye katıldığı haberleri geliyor. Show Tv için hazırlanan ve yakında sete çıkacak olan dizi oldukça merak edilirken dizinin, dram – gerilim – aile türünde olması bekleniyor. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan castıyla dikkatleri çeken dizide geçtiğimiz günlerde bir değişiklik yaşanmış ve dizinin ana kadın oyuncusu olarak düşünülen Özge Özpiriçci ile yollar ayrılmış ve onun yerine Serenay Sarıkaya ile el sıkışılmıştı. Halen cast çalışmaları devam eden diziye son olarak ise bir usta oyuncu daha katıldı. Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki performansı ile herkes tarafından beğenilen ünlü isim Ushan çakır dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. 

Aile Dizisinin Oyuncuları Birbirinden Ünlü

Ay Yapım tarafından şu sıralar üzerinde yoğun bir mesai harcanan ve özelikle castıyla dikkatleri çeken Aile dizisinin oyuncuları adeta göz kamaştırıyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet katıksız ve Cem Toluay’ın oturduğu ve senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizinin başrolünde erkek başrol olarak ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ve kadın başrol olarak da Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise birbirinden ünlü. Dizide yer alan isimler arasında

·         Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan)

·         Serenay Sarıkaya (Psikolog Devin)

·         Nur Sürer (Aslan’ın Annesi Hülya)

·         Nejat İşler (Aslan’ın abisi)

·         Canan Ergüder (Leyla)

·         Emel Göksu (Aslan’ın Büyükannesi Seher)

·         Yüsra Geyik (Psikolog Devin’in Kız Kardeşi Yağmur)

·         Ushan Çakır (Ati) yer alıyor.

Aile Dizisi Konusu

Ay Yapım’ın yeni dizisi olan ve şimdiden adından söz ettiren iddialı dizi Aile Show Tv için hazırlanıyor. kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi yabancı bir dizi olan The Sopranos adlı yapımdan uyarlanmış durumda. Dizi, Volta adlı gece kulübünün sahibi Aslan ve ailesini tedavi etmeye çalışan bir psikoloğun hikayesini ve Aslan ailesinin yaşadıklarını ekrana taşıyacak. Dizinin çekimlerinin cast çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bu ayın sonunda başlaması bekleniyor. Dizi en geç ocak ayı sonunda seyirciyle buluşacak.

13-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar