Bay Yanlış 14. Bölüm izle! (FİNAL)

Bay Yanlış 14. Bölüm izle! (FİNAL)
Sezona bomba giriş yapan Bay Yanlış 14. Bölüm ile bu akşam ekranlara veda ediyor. Bay Yanlış Final bölümü ile Fox Tv ekranlarında. Detaylar haberimizde!

Bay Yanlış 14. Bölüm İzle! Sezona büyük umutlarla başlayan ve 13. bölüm boyunca reytinglerde elle tutulur bir sıralama elde eden Bay Yanlış dizisi, yayınlandığı Cuma akşamı dizileri ile daha fazla rekabet edemeyerek bu akşam yayınlanacak 14. Bölüm ile ekranlara veda etme kararı aldı. Geçtiğimiz hafta düğünleri yarım kalan Cansu ve Levent evlenebilecek mi? Serdar başlarına türlü çorap örmesine karşın Ezgi ve Özgür aşklarını evlilikle taçlandırabilecekmi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de. Bay Yanlış 14. Final bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış 14. Bölüm izle!

Fox Tv'nin başarılı ve iddialı dizisi Bay Yanlış'ın 14. Bölümü ile izleyiciyi kahkahaya boğmaya devam ederkrn ayrılığın hüznünüde yaşatıyor. Ezgi’nin Özgür ile birlikteliği son hız devam ederken başını dinlemek için kendini doğaya atan Özgür'ü arkadaşları yalnız bırakmıyor. Romantik kokulu sahnelerin yaşanacağı Bay Yanlış yeni bölüm ile bu akşam Fox TV'de. 

La Gabbia'ya gizem'i alarak hata yaptığını özgür bu bölümde anlayacak. Tolga ile halen sinsi planlar yaparak işletmeyi sabote etmeye devam etselerde, Tolga, Serdar, Yeşim ve İrem 'nin planları kendilerine dolanacak. ÖZgür bu bölümde artık yaşanan restoran ve aşk savaşlarından yorulunca kendini doğaya atmaya karar verecek. Fakat Ezgi Özgür'ün yaşadığı bu bunalımdan kendini sorumlu tuttuğu için kızları ve erkek arkadaşlarını da alıp soluğu Özgür'ün yanında alacak. Keyifle geçen hafta sonu kampında romantik dakikalar yaşanırken, Ozan ve Deniz daha fazla yakınlık kuracak. Cansu ve Levent'in iptal olan düğünü telefi edilirken Özgür Ezgi'siz hiç bir sorunun altından kalkamayacağının farkına varacak. Ve işte o beklenen mutlu son. Özgür Ezgi'ye evlenme teklif ederek final bölümüne yakışan bir bölüm sonu gelecek. 

Heyecanla beklenen ve henüz 14 bölüm ile seyircinin gursağında kalan romantik komedi Bay Yanlış Final bölümü ile 2 Ekim Cuma günü saat 20:00'de Fox TV'de. 

 

02-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar