Bay Yanlış 4. Bölüm İzle!

Bay Yanlış 4. Bölüm İzle!
Bay Yanlış 4. Bölüm İzle; 17 Temmuz Cuma 4. Bölümüyle ekrana gelen Bay Yanlış dizisinin yeni Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış 4. Bölüm İzle; Başrollerini Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Deniz Koparan gibi isimlerin paylaştığı Bay Yanlış 17 Temmuz Cuma saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.  Yaza bomba gibi başlayan Gold Yapım imzalı Bay Yanlış yayınlanan 3 bölümü ile seyirci tarafından oldukça fazla sevildi. Yakışıklı bir adam ve güzel bir kadının kavgalı aşkının hikaye edildiği romantik komedi türündeki dizide restoran sahibi Özgür Atasoy hayatı hızlı yaşayan, sık sık sevgili değiştiren zengin biridir ve evlenmek gibi bir niyeti yoktur. Sevgilisi tarafından terk edilen Ezgi ise Özgür Atasoy’un restoranına gider ve olaylar başlar. Genç kadın ve genç erkek artık sık sık tesadüfler sonucu bir araya gelmeye başlarlar. 4. Bölümü yayınlanacak dizide bu akşam ise Ezginin arkadaşlarına e ailesine söylediği yalan ortaya çıkıyor.  Bay yanlış’ın 4. Bölümünü tek parça izlemek için işte linkimiz!

Bay Yanlış 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Bay Yanlış 3. böümünde, Ezgi Söz verdiği üzere Özgür ile Göcek'e giderek Özgür'ün ailesine sevgilisi gibi davranır. Fakat Özgür'ün yengesi  Fitneci Fitnat ile karşılaşma gibi bir hata da bulunur. Özgür ile onun bakısına dayanamayark evden gizlice kaçıp Özgür'ün teknesi ile açılırlar. Göcek'in harika koylarında Özgür Ezgiye tekne kullanmayı öğretirken aralarında ikisininde engel olamadığı elektiriklenmeler oluşmaya başlar. 

Bu akşam yayınlanacak Bay Ynlış 4. Bölümde ise, Ezgi ve Özgür arasında arkasaşlık gibi görünen yoğun duygular yaşanmaya başlar. Özgür hiç bir kız ile bağlı kalmam tabusunu Ezgi ile yıkmıştır çoktan. İki komşu çoktan aşk gemilerini suya indirselerde birbirlerinden hatta en çokta kendilerinden saklarlar. Diğer yandan Ozan restorantta Cansu ve Deniz'e Özgür ve Ezginin Göcek'e gidiklerini ağzından kaçırmıştır. Kırdığı potun farkına varsada artık iş işden geçer. Cansu, Deniz ve Levent atladıkları gibi soluğu Göcekte alırlar.

Fakat bu kez de Teknede yaşadıkları aksilik yüzünden Ezgi ve ÖZgür ıssız bir adada mahsur kalınca hem sevdikleri meraklanır hemde aşk kıvılcımları kalplerindeki yangını yakmaya başlar. Yayınlandığı 3 bölümden bu yana yoğun ilgi gören ve tartışmalara konu olan başarılı kadrosu ile  Bay Yanlış 4. bölüm bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. Bay Yanlış 4. bölüm Tek Parça izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

17-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar