Bay Yanlış 6. Bölüm İzle! (07 Ağustos Cuma)

Bay Yanlış 6. Bölüm İzle! (07 Ağustos Cuma)
Bayram tatili nedeniyle ekran macerasına bir hafta ara veren Bay Yanlış 6. Bölümüyle serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Romantik anlar izleyicisiyle buluşuyor.

Bayram tatili nedeniyle ekran macerasına bir hafta ara veren Bay Yanlış 6. Bölümüyle serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerde Özge Gürel – Can Yaman ikilisini bir araya getiren Bay Yanlış 6. Bölümünde kahramanlarımızın romantik anları izleyicisini heyecanlandıracak. Özgür ve Ezgi arasındaki sevgili oyununun sona ermesinin ardından neler yaşanacağını merak edenler için Bay Yanlış 6. Yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Romantik anlarıyla Bay Yanlış 7 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında. Şimdi detaylar

Bay Yanlış 6. Bölüm izle!

5 bölüm yayınlanmasına rağmen reytinglerde yapımcısının yüzünü güldüren Bay Yanlış heyecan ve romantik serüvenine devam ediyor. Kurban bayramı nedeniyle geçen hafta ekran macerasına kısa bir ara veren Bay Yanlış dizisi 31 Temmuz Cuma günü eski bölümlerini izlediler.

Sevgili oyunu gerçeğe dönüşüyor!

Özge Gürel ve Can Yaman ikilisinin performansına dayalı Bay Yanlış’ta 5 bölümdür süren sevgili oyunu bu bölümde bitiyor. Göcek’ten dönen Özgür ve Ezgi’nin sevgili oyununu sürdürmenin anlamı kalmamıştır. Taraftarlar rahatlayıp hayatlarına devam edeceklerdir ancak geçen günler hiç de öyle yaşanmaz. İkisi de nedenini bilmedikleri garip bir hüzne kapılırlar. Eski hayatına dönmek için Serdar’la yemek için sözleşen Ezgi kararsızdır. Kafası karışık olan Ezgi, Serdar’ı eskisi kadar istemediğinin ayrımına varır. Duygularıyla mantığı arasında gidip gelen Ezgi, Serdar’ın ısrarına rağmen bahaneler bulup yemeği ertelemeye çalışır. Serdar’dan rahatsız olmaya başlayan Özgür ne yapacağını bilememektedir. Artık Serdar’ı hiçbir yerde görmek istememekte, varlığından ciddi anlamda rahatsız olmaya başlamıştır. Özgür’deki bu ani değişimi fark eden Ezgi, kendisine aşık olup olmadığını sorgulamaya başlar. Romantik ve heyecanlı anlarıyla Bay Yanlış 6. yeni bölümü 7 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında.

Bay Yanlış Konusu Nedir?

Yapımcılığını Gold Filmin üstlendiği ve Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu Bay Yanlış dizisinin senaryosunu Aslı ve Banu Zengin ikilisi yazıyor. Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı Bay Yanlış dizisinde Lale Başar, Suat Sungur, Fatma Toptaş, Gürgen Öz, Sarpcan Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem ve Cemre Gümeli gibi başarılı oyuncular görev yapıyor. Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi'nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde birbirine aşık olup mücadele verecek.

07-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar