Bay Yanlış dizisine sürpriz transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Bay Yanlış dizisine sürpriz transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?
Reytinglerde emin adımlarla yoluna devam eden Bay Yanlış dizisine 'Tolga Gürdağ' karakteriyle sevilen oyuncu dahil oldu. Seyirci bu karakteri ve kimin oynayacağını merak ediyor

Cuma günleri Fox Tv’de yayınlanan ve Özge Gürel ile Can Yaman ikilisini aynı karede buluşturan Bay Yanlış 9. Bölüm yayınlanmasına rağmen reytinglerde yapımcısının yüzünü güldürdü. Gold Film’in yapımını üstlendiği diziye sürpriz transfer yapılınca izleyici merak etti, hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? İşte o haber!

Bay Yanlış dizisine sürpriz transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Gold Film’in Cuma günleri Fox Tv’de ekrana getirdiği Bay Yanlış dizisini Deniz Yorulmazer yönetirken senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak ikilisi yazıyor. 9 bölümdür reytinglerde emin adımlarla yoluna devam eden Bay Yanlış dizisine 'Tolga Gürdağ' karakteriyle sevilen oyuncu Serhat Parıl dâhil oldu. 10. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak olan Serhat Parıl, dizide Özgür’ün kuzeni olan Tolga Gürdağ karakterini oynayacak. Hırslı, takıntılı ve politik tavırlarıyla öne çıkacak olan Tolga Gürdağ, çocukluğundan beri kendisine rakip olarak gördüğü Özgür’ü alt etmek için elinde geleni yapacaktır. Tolga Gürdağ karakterinin de yer aldığı “Bay Yanlış” dizisi heyecan dolu 10. bölümüyle 4 Eylül Cuma saat 20:00’de FOX’ta. Keyifli seyirler!

Bay Yanlış son bölünde neler oldu?

Özgür, Ezgi'nin doğum günü için epey heyecanlıdır. Sürpriz organizasyonda Serdar’ın hamlesi karşısında Özgür’ün eli ayağına dolaşır. Sürpriz organizasyonda Ezgi ve Özgür'ün yakınlaşması, Serdar ve Yeşim'in gelmesiyle bozulur. Organizasyonda Ezgi’ye çok pahalı bir hediye veren Serdar, geç kalan Özgür’le dalga geçer. Özgür, Serdar’ın kendisine söylediği “Geç Kaldın. Esas kızı esas oğlan kapar!” sözü karşısında dayanamaz ve yumruğu yüzüne yapıştırır.

Serhat Parıl Kimdir?

1983 İzmir doğumlu Parıl, 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nü bitirdi. Bir süre kendi branşında öğretmenlik yapan Serhat parıl, hayalini kurduğu oyunculuk için Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü' nü okudu. Üniversitede okurken birçok oyuna katılan serhat parıl aynı zamanda seslendirme çalışmaları yaptı. Pandomim sanatıyla da ilgilenen Serhat parıl, anaokullarında, etüt, eğitim ve kurs merkezlerinde drama eğitmenliği yaptı. Tiyatrolarda çocuklarla drama – tiyatro ve pandomim çalışmaları yapan ve gösteriler sunan başarılı oyuncu dizi sektörüne 2011 yılında Babam İçin isimli televizyon dizisiyle adım attı. Medcezir ve Oyunbozan adlı dizilerde oynayan Parıl, asıl şöhreti Seven Ne Yapmaz dizisindeki Mehmet rolüyle yakaladı.

03-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar