Beğeni Karşılığı Fidan Bağışı Yapacağını Açıklayan Fenomene Tepki

Beğeni Karşılığı Fidan Bağışı Yapacağını Açıklayan Fenomene Tepki
Ünlü manken Deniz Akkaya ''Hep söylüyorum bu dönemin insanı like ve fav bağımlısı'' diyerek Fenomen Enes Batur'a tepkisini gizlemedi.

Gündemi ve olayı yaşayan vatandaşları önemli derecede sarsan orman yangınları için Türkiye harekete geçti. Fenomen isim Enes Batur sosyal medya hesabından attığı tweet ile her 100 beğeni için 2 fidan bağışlayacağını dile getirmesi sonucunda tepki almasına sebep oldu.

Antalyanın Manavgat ilçesinde başlayan yangın söndürme çalışmaları itfaiye ekipleri ve halk tarafından devam ederken ülkenin çeşitli yerlerinden yangın haberleri gelmeye devam etmekte. Kaybedilen ormanlık alanlar için yeniden yeşillendirme yolunda vatandaşlar Tema Vakfı’na bağış yapmak için seferber oldu. Youtube platformunda en çok abonesi bulunan kanalın kullanıcı ismi ünlü fenomen Enes Batur, yaptığı paylaşım ile  Deniz Akkaya’dan tepki almasına sebep oldu.

100 Beğeni İçin 2 Fidan

Youtube kanalı ile fenomen olan Enes Batur bağış konusunda yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yağtığı çağrıda ‘’ Ülkemizin geleceği için fidan bağışını, yapabilen yapamayan herkes adına yapmak istiyorum. Bu tweetin alacağı her 100 FAV için 2 fidan dikiyoruz ‘’  diyen ünlü fenomen tepkiden kaçamadı.

Deniz Akkaya Tepkisini Gizleyemedi

Ünlü manken Deniz Akkaya’dan tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepkisini gösterdi. Paylaştığı gönderisinde ‘’ Hep söylüyorum bu dönemin insanı like ve Fav bağımlısı. Bu alkolden, uyuşturucudan daha tehlikeli. Geçen günlerde ne güzel işler yaptın, oldu mu şimdi bu ? Sen yap güzel bir orman, alkışın,like ve fav’ın alası milli servete yaptığın bu yatırımla tüm ülkeden gelir’’ diyerek düşüncelerini paylaştı.

Ödülü Geri Alındı 

Çektiği eğlence ve meydan okuma gibi videolar ile tanınan Enes Batur 2017 yılında Altın Kelebek ödülü en iyi youtuber ödülünü aldı fakat Youtube’da paylaşım yaptığı videoda Çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler olması sebebi ile ödülü geri alındı. 2018 yılında yeniden Altın Palmiye ödülü Yılın sosyal medya fenomeni olarak ödülünü aldı.

Modacılık Yapıyor

Deniz Akkaya ise paylaştığı fotoğraflar ve açıklamaları ile her zaman gündemde olan ünlü manken hayatı oldukça merak edilen ünlüler arasında. Sözleri kimi zaman takdir edilirken kimi zaman eleştiriye maruz kalabiliyor. Ünlü manken mesleğini bırakarak kendi markasını çıkartarak modacılık yapmaya devam ediyor.

 

30-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar