Enes Batur'a bir şok daha

Enes Batur'a bir şok daha
Genç yaşta çektiği videolar ve yaptığı paylaşımlarla 15 milyon gibi rekor bir takipçi sayısına ulaşan Enes Batur, bir haftada iki kez haber oldu.

15 milyon takipçi sayısıyla ülkemizin en ünlü YouTuberi Enes Batur bir kez daha gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde 5 yıl önceki bir paylaşımı nedeniyle video çekmesi yasaklanan Enes Batur’a bir şok da Pandemi nedeniyle geldi. hayranları ünlü YouTuberin neden cezalandırıldığını merak ediyor. İşte o gelişme haberimizde. Şimdi detaylar

Enes Batur'a bir şok daha

Genç yaşta çektiği videolar ve yaptığı paylaşımlarla 15 milyon gibi rekor bir takipçi sayısına ulaşan Enes Batur, bir haftada iki kez haber oldu. Magazin haberleriyle gündem belirleyen Gazete Vip’tan aldığımız habere genç YouTuber evinde parti verdi. 23. yaş gününü arkadaşlarıyla kutlamak isteyen Enes Batur’un lüks villasına emniyet güçleri baskın yaptı. Villaya yapılan baskında kutlamaya gelen 100 ünlü isme cezai işlem uygulandı. Birçok kişinin arka kapıdan yüzlerini kapatarak kaçarken yakalandığı gecede emniyet güçleri geceye katılan her bir partiliye 3,500 TL cezai işlem uygulandı.

Pandemi kuralları hiçe sayıldı

Bir yıldan fazla hayatımızı etkileyen ve dünya üzerinde 4 milyona yakın insanı öldüren koronavirüs can yakmaya devam ediyor. Kimisinin canını alan kimisine de sosyal hayatı dar eden küresel salgın bir şekilde insanlığa kabus yaşatıyor. Yaklaşık 10 yıldır çektiği videolarla sosyal medya fenomenlerinden biri olan Enes Batur da koronaya yakalanmadı ancak pandemi kurbanı oldu. 23. yaş gününü sevdikleriyle kutlamak istedi. Acarkent’teki villasında parti düzenleyen genç ismin davetine 100 kişi cevap verdi. Acarkent’teki lüks villasında 100 kişiyle düzenlene parti akşam sularında başladı. Hiçbir önlemin alınmadığı partiyi haber alan emniyet teşkilatı ilerleyen saatlerde villayı bastı. Takviye birliklerle beraber yapılan şafak baskınında polis villadaki yüz kişiyi gözaltına aldı.

Komik anlar yaşandı

Baskın sırasında polis, villanın etrafında kuş uçurtmadı. Partiye katılan birçok isim, arka kapıdan kaçmaya çalışırken yakalandı. Polisle yapılan sözlü münakaşalarda ilginç diyalogların yaşandığı öğrenilirken polis ekiplerine yakalananlara 3 bin 500 TL cezai işlem uygulandı. Canlitv platformu olarak kamuoyunda ünlü olarak bilinen kişilerin zor bir süreçten geçtiği günümüzde biraz daha hassas olmalarını ve Pandemi kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz.

12-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar