Bekir Aksoy'dan Yıllar Sonra Gelen Doktorlar Dizisi İtirafı

Bekir Aksoy'dan Yıllar Sonra Gelen Doktorlar Dizisi İtirafı
Ünlü oyuncu Bekir Aksoy yıllar önce rol aldığı Doktorlar ve Çiçek Taksi dizileri ile çarpıcı itiraflarda bulundu. Oyuncu yeni sezonda Yasak Elma’da rol alacak.

Türk sinema ve dizi dünyasının sevilen ve usta oyuncularından biri olan Ünlü isim Bekir Aksoy yakında yeniden sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Çiçek Taksi ve Doktorlar dizisiyle akıllarda yer edinen ve sevilen ünlü oyuncu Bekir Aksoy yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon altıncı sezonuyla ekrana gelecek olan yasak Elma’nın kadrosuna katıldı. Dizide, dizinin fenomen karakteri Ender’le yakınlaşacak olan ve hikayenin önemli bir kısmında yer bulacak olan usta ismin Yasak Elma’ya katılması sevenlerini ve dizinin seyircisini de mutlu etti. Çekimleri başlayan dizinin yeni sezon yeni bölümlerinde yer alacak olan Bekir Aksoy katıldığı bir programda ise hala hafızlarda yer edinen Doktorlar dizisi ile bilinmeyen anılarını paylaştı.

Doktorlarla İlgili İtiraf Geldi

Bir zamanların fenomen dizisi Doktorlar’ın başarılı oyuncusu Bekir Aksoy katıldığı bir televizyon programında geçmişte kalan ve hala hatırlanan diziyle ilgili anısını seyirciyle paylaştı. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada “şu anda büyük bir ihtimalle bir yerde yayınlanıyordur diye düşünüyorum. Beş yalında çocuk Doktorlar Suat diye bağırıyor. Çok başarılı bir uyarlamaydı. İşin sırrı aslında samimiyet. Doktorlar’da o samimiyetle çekilmiş bir işti ve ilklerden biriydi. Oyuncu kadrosu çok iyi anlaşıyordu. Yapım firması oyuncularla o bağı çok sağlam kurmuştu ve gerçekten senaryo olarak da çok doğru bir işti. Hem ilişkileri anlatıyordu hem de bir hastane yapısını anlatıyordu” ifadelerini kullandı.

Arada Fırça Yediğimiz Oluyordu

Ünlü oyuncu ayrıca Çiçek Taksi dizisiyle ilgili de itiraflarda bulundu. Bekir Aksoy “Çiçek Taksi teklifi bana geldiğinde, işin başarılı olacağının düşünüyorum ama bütün kitleleri etkileyeceğini düşünmemiştim. Bizi takside görenler taksici zannedip arabaya girmeye çalışıyorlardı. Çekimde olduğumuza inanmıyorlardı. O yüzden arada fırça yediğimiz oluyordu” ifadelerini kullandı. Yeni yayın döneminde 5. Sezonunu geride bırakan ve 6. Sezona hazırlanan fenomen dizi Yasak Elma’da yer alacak oyuncu bu dizide de yine etkili bir karaktere hayat verecek. Dizinin en popüler isimlerinden biri olan Şevval sam ile partner olacak olan Bekir Aksoy’un Yasak Elma’daki performansı da heyecanla beklenmeye başlandı.

12-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar