Usta Oyuncu Ali İl Baba Dizisinde

Usta Oyuncu Ali İl Baba Dizisinde
Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan ve bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu Ali İl yeni sezonda Baba dizisinde rol alacak.

Geçtiğimiz sezonun en iddialı yapımlarından olan ancak aldığı reytinglerle büyük hayal kırıklığı yaratan ve buna rağmen ikinci sezon yayın için Show Tv’den onay alan Baba dizisi yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonun hayal kırıklığını silmek ve yeniden başlamak isteyen dizi oyuncu castını güçlendirmeye devam ediyor. Kadrosunda Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi iki önemli ismi barındıran dizi kadrosuna başarılı ve dizilerin aranılan isimlerinden biri olan başarılı oyuncu Ali İl’i dahil etti. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan dizinin senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor. Anadolu’dan gelen bir ailenin dram ve entrika dolu hikayesini anlatan Baba dizisinin yeni yayın dönemindeki yayın tarihi henüz netleşmedi.

Baba Yeni Oyuncuları Kadrosuna Katmaya Devam Ediyor

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli ve Damla Su İkizoğlu’nun yer aldığı Baba dizisi yeni sezon için oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni hikaye ve yeni oyuncularla sezona giriş yapmak isteyen ve sezonda kalıcı olmak için çalışan Baba dizisinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Ali İl dahil oldu. Oyuncunun dizide Tahsin karakterine hayat vereceği öğrenildi. Dizinin kadrosuna daha önce Levent Ülgen, Buse Meral ve Hazal Türesan dahil olmuştu. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin yeni sezon yayın tarihi henüz netleşmedi.

Ali İl Kimdir?

Son olarak iki sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol alan ve bugüne kadar pek çok dizi ve filmde oynayana başarılı oyuncu Ali İl, 16 Kasım 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen başarılı isim üniversitede oyunculuk üzerine eğitim almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

·         Sadakatsiz

·         Mucize Doktor

·         Aşk 101

·         Savaşçı

·         Avlu

·         Ver Elini Aşk

·         Poyraz Karayel

·         Böyle Bitmesin

·         Seni Bana Yazmışlar

·         Küçük Kadınlar

·         Aşk Bir Yalan

·         Ihlamurlar Altında

·         Sırlar Dünyası

·         Başka semtin Çocukları yer almaktadır.

12-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar