Tetikçinin Oğlu’nun İlk Fragmanı Yayınlandı

Tetikçinin Oğlu’nun İlk Fragmanı Yayınlandı
Fox Tv ekranları için hazırlıkları süren ve çekimleri devam eden yeni dizi Tetikçinin Oğlu’nun uzun süredir merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.

Same Film ve 03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve çekimleri devam eden yeni ve iddialı dizi Tetikçinin Oğlu son zamanlarda dizi sektöründe en çok konuşulan yapımların başında yer alıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri halen Muğla’nın Bodrum İlçesinde devam ediyor. Mafya konulu dizi Dram ve aile türünde ele alınıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak projede ünlü oyuncular Şevket Çoruh (İskender), Timuçin Esen (Korkmaz) ve serhat Kılıç başrolleri paylaşıyor. Çekimleri oyuncuların isteği üzerine Bodrum’da başlayan ve devam eden dizide bir mafya lideri ve bir tetikçinin hikayesi konu alınıyor. Uzun süredir çekimleri devam eden dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı ise sonunda yayınlandı. Seyircinin heyecanla yayınının başlamasını beklediği dizinin mart ayının son haftasında ekrana gelmesi bekleniyor.

Tetikçinin Tanıtımı Yayınlandı

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi iki usta ismi bir araya getiren ve Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan Tetikçinin Oğlu’nun ilk tanıtımı yayıncı kanal Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Uzun süredir çekimleri süren ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın yer alıyor. Dizi yeni başlayan diziler arasında en çok merak edilen ve beklenen yapımlardan biri. Çok iyi dost olan Korkmaz ve İskender oğulları yüzünden karşı karşıya gelirler. İskender’in oğlu Yiğit bir kaza sonucu hayatını kaybeder ve bu cinayette suçlanan kişi ise Korkmaz’ın 22 yıldır aradığı oğlu Metin’dir. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı da seyirci tarafından heyecanla karşılanırken fragman oldukça beğenildi ve dizinin yayın tarihi heyecanla beklenmeye başlandı.

Tetikçinin Oğlu

Gökhan Horzum tarafından senaryosu kaleme alınan ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Tetikçinin Oğlu 03 Medya ve Same Film ortaklığında hazırlanıyor. Kadrosunda ünlü isimleri bir araya getiren dizinin kadrosunda

-          Timuçin Esen (Korkmaz)

-          Şevket Çoruk (İskender)

-          Genco Özak (Metin)

-          Serhat Kılıç

-          Sezin Akbaşoğulları

-          Bahar Şahin

-          Esra Kızıldoğan

-          Baran Can Eraslan ve

-          Hilmi Cem İntepe yer alıyor. Dizinin çekimleri halen devam ederken ilk bölümün mart ayının son haftasında ekrana gelmesi bekleniyor.

16-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar