Ben Bu Cihana Sığmazam’dan 3 isim birden ayrılıyor

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan 3 isim birden ayrılıyor
Hem Cezayir Türk’ün kızkardeşi hem de Ethem’in eşi karakteri olan Canan Marna karakterine hayat veren Defne Soysal Alp de diziye veda edenlerden birisi oldu.

Ben  Bu Cihan’a Sığmazam’dan ayrılan oyuncular kim? Atv’nin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam gelecek sezon ekranlarda olmaya devam edecek mi? Dizinin başrollernde oynayan isimler kim?

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan 3 isim birden ayrılıyor

Atv’ nin iddialı dizisi Ben Bu Cihan’a sığmazam’da yaprak dökümü devam ediyor. Dizinin önemli karakterlerinden 3 tanesi daha diziye veda ediyor. Her hafta aksiyon ve heyecan dolu sahnele karşımızda olan Ben Bu Cihana Sığmazan dizisinde Cezayir karakterinin annesi Gülendam’ı canlandıran usta oyuncu ve şarkıcı Işıl Yücesoy projeden ayrılıyor. Diziye veda edecek olan emektar oyuncu Işıl Yücesoy Üvey Baba, Çemberimde Gül Oya, Yer Gök Aşk, Yol Arkadaşım, Unutursam Fısılda, Kara Para Aşk, Aşk ve Mavi, Ferhat İle Şirin gibi çok önemli yapımlarda rol aldı.

Cezayir’in arkadaşı rolündeki Erkan Sever daha önce hangi yapımlarda rol aldı?

Cezayir Türk karakterinin en yakın arkadaşlarının başında gelen Orhan Temirol karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Erkan Sever de öyküsü biten oyunculardan biri oldu. Erkan sever’in rolünün bitmesi özellikle hayranları arasında şaşkınlık ve hayal kırıklığı ile karşılandı. Bilindiği üzere genç oyuncu daha öncesinde Avrupa Yakası, Kurtlar Vadisi Filistin, Hayat Mucizelere Gebe, Kalk Gidelim, Gülümse Yeter gibi önemli projelerde oynamıştı.

Defne Soysal Alp dizide hangi karaktere hayat veriyordu?

Son olarakta hem Cezayir Türk’ün kızkardeşi hem de Ethem’in eşi karakteri olan Canan Marna karakterine hayat veren Defne Soysal Alp de diziye veda edenlerden birisi oldu. Oynadığı rol ile diziye renk ve heyecan katan isimlerden biri olan güzel oyuncu bundan böyle dizi kadrosunda yok. Değer Soysal Alp daha önce Leyla İle Mecnun, Ali Ayşe’yi Seviyor, Kaçak Gelinler, Şeref Bey, Güvercin, Elbet Bir Gün ve Karakol gibi yapımlarda da ter almıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın akıbeti gelecek sezon için ne olacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Işıl Yücesoy, Engin Benli, Ragıp Savaş ve Burak Çelik gibi önemli isimlerin rol aldığı Atv’nin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın gelecek sezondaki belirsizliği halen sürüyor.

07-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar