Benian Dönmez İçimizden Biri Dizisinde

Benian Dönmez İçimizden Biri Dizisinde
Yeni sezon dizilerinden olan İçimizden Biri için hazırlıklar sürüyor. Süreç Film tarafından hazırlanan dizide cast çalışmaları sürüyor.

Kanallar yeni yayın dönemi için hazırlıklarını son hızıyla devam ettiriyorlar. Eylül yayın döneminde kıran kırana geçecek olan reyting savaşlarında geride kalmamak için ince eleyip sık dokuyorlar. Yeni yayın dönemi için hazırlanan diziler de bu yönüyle iddiasını ortaya koyabilmek için hem konu ve hikaye olarak hem de cast olarak yoğun bir çaba içindeler. Bu amaç için çalışan yapım şirketlerinden biride geçtiğimiz dönem yine Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı diziyle adını duyuran ve Süreç Film geliyor. Süreç Film geçtiğimiz sezon Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın final bölümünde yeni dizisi İçimizden Biri’in ilk tanıtımını yapmış ve sezona bu diziyi hazırlayacağını ilan etmişti. Show Tv ekranlarında eylül yayın döneminde yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan İçimizden Biri için cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin ana castında yer alan oyuncular bir bir belirlenirken bunlardan biri de Benian Dönmez oldu.

İçimizden Biri Yeni Sezonda Show Tv’de

Eylül yayın dönemi yaklaşırken kanallar ve kanallara proje üreten yapım şirketleri yoğun bir çaba içine girdiler. Sete biran önce çıkabilmek ve eylül yayın dönemine projelerini yetiştirebilmek için çalışan şirketler cast çalışmaları ve diğer hazırlıkları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Show Tv ekranlarında eylül yayın döneminde yayınlanacak ve Süreç Film tarafından hatırlanan İçimizden Biri cast çalışmaları devam ediyor. Başrolünde Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın rol alacağı dizide Özge Yağız’ın canlandıracağı karakterin annesi Adile karakterini ise başarılı oyuncu Beian Dönmez canlandıracak. Benian Dönmez ile Özge Yağız son olarak Sol Yanım adlı yapımda yan yana aynı seti paylaşmışlardı.

Benian Dönmez Kimdir?

Son dönemlerde ana kastın yanında vazgeçilmez oyunculardan biri olarak öne çıkan başarılı oyuncu Benian Dönmez, 3 Mart 1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana sanat dalından mezun olmuştur. Pek çok tiyatroda görev alan oyuncu aynı zamanda dizi ve sinema filmlerinde de rol almıştır. Benian Dönmez’in rol aldığı filmlerden bazıları şunlardır.

-          Sol Yanım

-          Afili Aşk

-          Kader Postası

-          Aslan Ailem

-          Kara Bela

-          Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

-          Deliha

-          Çıplak Gerçek

-          6 Mantı

-          Gönül Yokuşu

08-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar