Benim Adım Melek 11. Bölüm izle

Benim Adım Melek 11. Bölüm izle
TRT 1'de 4 Aralık Çarşamba günü yayınlanan Benim Adım Melek 11. bölüm izlemek için detaylar haberimizde! Benim Adım Melek son bölüm özeti!

Benim Adım Melek 11. Bölüm izle; Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin başrollerini paylaştığı Benim Adım Melek 4 Aralık Çarşamba 11. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Küçük Seyitali'nini bulunması Karadağ konağında bayram havası yaşatmıştı. Öte yandan Şirhanlar'da da Melek ve Halil gerginliği hüküm sürüyordu. Yaşanan olumsuzluklar karşısında yorgun düşen ancak çocukları için hastalığının tedavisine başlayan Melek, Cumali’nin yaptıkları karşısında daha da kötü olmuştu. Şirvan konağının kapısını çalan misafir ise herkesi merakta bırakmıştı. Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan son bölümü izlemek için detaylar haberimizde!

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM İZLE

TRT 1’in ilgiyle izlenen dizisi Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan son bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler 4 Aralık Çarşamba günü yayınlanan 11. bölümü nasıl izleyebileceğini araştırıyor. Benim Adım Melek son bölümü yukarıdaki bağlantıdan veya TRT’nin internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

BENİM ADIM MELEK 11. BÖLÜM ÖZETİ

Melek ne kadar tedavi olmaya başlamış olsa da Cumali’nin verdiği zehirden dolayı acı çekmeye eder. Melek’in çığlığı Şirhan konağını sarmıştır. Bunlar yetmezmiş gibi bir de Melek’in babası kızının Şirhanlar’da olduğunu öğrenmiştir.

Karadağ ve Şirhan ailelerinin arasındaki gerilime rağmen Ömer ve Defne görüşmeye devam eder. Onları birlikte gören Halil yaşanacakları şimdiden gözünün önüne getirebilmektedir.

Oğlunu evlendirip Melek’in hayatından uzak tutmayı kafasına koyan Cumali’yi ortak handa ziyaret eden kişi, sözleriyle iki aileyi tekrar yüz yüze getirir. Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de.

BENİM ADIM MELEK KONUSU

TRT’nin ‘Bir Doğu Masalı’ ismiyle tanıttığı dizi daha sonradan isim değiştirerek ‘Benim Adım Melek’ oldu. Dizi bir annenin çocukları için başına gelebilecek tüm olumsuzluklara rağmen hayata sımsıkı sarılmasını konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın hayat verdiği Melek karakteri, izleyenlere bir annenin çocukları uğruna neleri göze alabileceğini ve nelerden vazgeçebileceğini izleyenlere aktarıyor.

04-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar