Benim Adım Melek 33. bölüm izle

Benim Adım Melek 33. bölüm izle
Benim Adım Melek 33. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının ilgi gören dizisi Benim Adım Melek, 33. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Benim Adım Melek 33. bölüm izle; Üs Yapım imzası taşıyan Benim Adım Melek dizisi 30 Eylül Çarşamba akşamı 33. bölüm ile TRT 1 ekranlarında olacak. Yeni bölüm, diziyi büyük bir heyecan ile takip eden izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Benim Adım Melek dizisi her bölümü ile milyonlarcak kişi tarafından izlenmeye devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm de önemli reyting oranları elde edecek. Ayrıca diziye internetten de büyük ilgi var. Milyonlarca izleyici yeni bölümleri internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümüne canlitv.com üzerinden ulaşabilmeniz mümkün. Benim Adım Melek 33. bölüm tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Benim Adım Melek 33. bölüm izle

Halil ve Melek'i bir arada gören Alpay bundan hiç hoşlanmaz öfkelenir. Cumali ise büyük bir sıkıntıyla uğraşmaktadır. Dükkanına haciz gelen Cumali kara kara ne yapacağını düşünmektedir. Kenan ise henüz hiçbir şey yapmamıştır ve bu durum Alpay'ı huzursuzlandırır. Buna karşın Kenan tüm fırsatları kafasında değerlendirmektedir. Kerem ve Emre arasındaki rekabet günden güne artmaktadır. Öyle ki artık takım dışında bile hissedilir olmuştur. Beklemedikleri bir anda birbirlerini karşı karşıya bulacaklardır. Yaşananların ardından Mithat, Seyran ile ilgili bir karar alacaktır. Melek ve Mithat arasındaki konuşmanın ardından Mithat'ın canı oldukça acıyacaktır. Alpay, oğlu için kendisine haber verilmeden sünnet düğünü yapılması karşısına adeta köpürür. Peki bu duruma karşı nasıl bir reaksiyon alacaktır? Kadriye ise ev tutma hayalleri kurmaktadır, peki Mahmut bu durum karşısına ne yapacaktır? Defne'nin en büyük amacı dedesi ve annesi arasındaki buzların erimesini sağlamaktır. Bu nedenle dedesiyle iletişim kurmaya çabalar. Ömer nedeniyle gerginlik yaşayan Seyit Ali ve Defne, dedesi karşısında nasıl bir tavır takınacak? Ömer'in asker uğurlamasına katılamayanlar Seyit Ali'nin sünnet düğününe katılınca diğerleri bu durum karşısında üzülürler. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölüme bu sayfa üzerindeki bağlantıdan izlemeniz mümkün.

30-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar