Benim Hayatım 1. Bölüm İzle

Benim Hayatım 1. Bölüm İzle
Benim Hayatım 1. Bölüm İzle; 31 Ekim Pazar akşamı 1. Bölümüyle ekrana gelen Benim Hayatım’ın yayınlanan ilk bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Hayatım 1. Bölüm İzle; Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Öykü Çelik ve Önder Açıkbaş’ın rol aldığı Benim Hayatım bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor. Star Tv ekranlarında yeni başlayacak olan dizi BVB Yapım tarafından hazırlanırken dizi özellikle genç kitleye hitap edecek gibi duruyor. Dizi oldukça zor bir gün olan Pazar gününde farklı bir hikaye ve formatla ekrana gelirken seyirciyi kendi ekranına çekmeye çalışacak. Kanalın yaz sezonu başlayan dizlerinin bir bir final yapmasıyla yeni yapımları ekrana gelmeye başlarken bunlardan olan Benim Hayatım ise daha çok yaz dizisi konseptinde ele alınıyor. Dizi genç bir kızın hayatın içinde verdiği mücadele sırasında yaşadıklarını konu alıyor. Benim Hayatım bu akşam ilk bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

Benim Hayatım Dizisinde Neler Yaşandı?

BVM Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek Star Tv’nin yeni dizisi Benim Hayatım özellikle genç kitleye hitap ediyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek ilk bölümü heyecanla beklenirken dizide hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesi ele alınacak. Star Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin başrolünde Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak yer alıyor.

Benim Hayatım 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelecek olan ve bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Benim Hayatım saat 20.00’da yayınlanıyor. İlk bölüm heyecanını yaşayan ve seyircinin beğenisini bekleyen dizinin ilk bölümünde hayalleri için babası Ökkeş ile İstanbul’a gelen Hayat, bir holdingin moda yarışmasına katılır. Ancak holding sahibi Yılmaz, Hayat’ın babasının eski bir düşmanıdır ve bu durum ortaya çıkınca Hayat kendisini bir intikam çemberinin içinde bulur. Hayat, hayata tutunmak için geldiği İstanbul’da türlü olaylarla karşılaşırken ve babasıyla yeni bir hayat kurmaya çalışırken bir intikamın içinde olmak onu hem yoracak hem de hayallerini derinden etkileyecektir. Tam bu sırada büyük bir aile olmak isteyen Yılmaz’ın evlilik teklifi ise herkes üzerinde büyük bir etki yaratacaktır. Star Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak Benim Hayatım’ın yayınlanacak 1.bölümü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

31-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar