Benim Tatlı Yalanım Suna (Aslı Bekiroğlu) kimdir?

Benim Tatlı Yalanım Suna (Aslı Bekiroğlu) kimdir?
Star TV'den yaz akşamları evlerimize neşe getirecek bir dizi geliyor! Çok yakında ekranlarda olacak olan Benim Tatlı Yalanım'ın Suna'sı Aslı Bekiroğlu kimdir?

Star TV'de ekranlarının yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım sıcacık hikayesiyle bu akşam seyircisiyle buluşacak. Vatanım Sensin ve İstanbullu Gelin gibi başarılı dizilerin yapımcısı O3 Medya bu sezon romantik komedi tadında bir dizi olan Benim Tatlı Yalanım ile ekranlarda olacak. O3 Medya imzalı dizinin başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer paylaşıyor. Bir babanın kızına söylediği tatlı yalanları konu alan yapımda Suna karakterine hayat verecek olan başrol oyuncusu Aslı Bekiroğlu'nu ve karakterini yakından tanıyalım.

BENİM TATLI YALANIM SUNA KİMDİR?

Çok küçük yaşta annesini kaybeden Suna Doğan; babası, abisi ve ablasıyla yaşamaktadır. Uzun zamandır, kaybettiği annesinin muhallebici dükkanını tekrar açma hayalini kurmaktadır. Bu hayalini gerçekleştirmeye tam yaklaşmışken abisi Rafet'in borcu yüzünden babasının işlettiği kahvehaneye haciz gelir. Büyük miktarda paraya ihtiyaç duyan Doğan ailesinin yolu kahvehanelerine reklam filmi için mekan bakmaya gelen Nejat ile kesişir. Nejat ise küçük kızının anne yokluğuna çözüm arayan çaresiz bir adamdır. Bir yanlış anlaşılma sayesinde Suna kendini hiç bilmediği bir kimliğin içinde bulacaktır. 

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu, 1995 yılında İstanbul'da doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezundur. Vine isimli sosyal medya platformunda çektiği eğlenceli videolarla tanınan genç oyuncu 2010 yılında Beni Böyle Sev dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Adı Mutluluk ve Gülümse Yeter gibi yaz projelerinde yer alan Bekiroğlu, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile başrolü paylaştığı Yol Arkadaşım filminde oynamıştır. Son olarak Gülse Birsel'in yazdığı TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde Melike karakterine hayat vermiş Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi tecrübeli isimlerle oynamıştır. 

BENİM TATLI YALANIM KONUSU

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı-Murat Taşkent ikilisinin kaleme aldığı dizide karısı tarafından terk edilen Nejat, (Furkan Palalı) kızı Kayra'ya (Lavinya Ünlüer) hem annelik hem babalık yapan genç bir adamdır. Kızının anne yokluğu çekmemesi için elinden geleni yapan Nejat zaman zaman beyaz yalanlar söylemek zorunda kalır. Kızı Kayra'nın yaşı büyüdükçe durumu idare etmekte zorlanan genç baba Suna (Aslı Bekiroğlu) ile tanıştıktan sonra kendisini kızına oynadığı tatlı bir oyunun içinde bulur.  Zamanla birbirlerine aşık olacak Nejat ve Suna'nın ilişkisi ve minik Kayra'yla yaşadıkları eğlenceli olayları konu olan dizi 13 Haziran Perşembe günü(bu akşam) Star TV'de seyircisiyle buluşacaktır.

13-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar