Benimle Söyle ekranlara veda ediyor!

Benimle Söyle ekranlara veda ediyor!
Yaz sezonuna damga vurması beklenen ses yarışması Benimle Söyle'den kötü haber geldi. Benim Söyle televizyon macerasına son veriyor.

Kanal D ekranlarının yaz sezonu için büyük umutlarla hazırladığı Benimle Söyle yarışması daha fazla dayanamadı. Benimle Söyle yarışması yeni sezonda başladığı ekran macerasına son veriyor. Benimle Söyle neden final yapıyor? Benimle Söyle ne zaman final yapacak? Benimle Söyle yarışmasınn yarışmacıları programın bitmesi ile ne yapacak? İşte Kanal D ekranlarının ses yarışması Benimle Söyle'nin final tarihi..

Benimle Söyle'den kötü haber

Bu yılın Mayıs ayında büyük heyecan ve umutlarla Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Benimle Söyle, malesef beklenilen performansı sergileyemedi. MedYapım imzasıyla ekranlara gelen programın tutulacağı beklenirken işler tersine döndü. Mayıs ayından bu yana yayınlanan bölümleri reytingler de başarılı bir sıraya yerleşemedi. 100 jüriden oluşan ses yarışması Benimle Söyle, izleyicisinin pek beğenisini kazanamadı. Sunuculuğunu sempatik oyuncu Enis Arıkan ve güzel oyuncu Birce Akalay'ın yaptığı programda Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay Akman, Melihat Gülses, Orçun Sünear, Gür Akad, Ahmet Güvenç gibi birbirinden başarılı isimlerden oluşan 100 kişilik jüri kadrosu bulunuyordu. Program daha yayın hayatına başlamadan önce yayınlanan tanıtım fragmanları büyük ses getirmişti. Hal böyle olunca hem kanal hem de yapım şirketi başarılı bir projeye imza attıklarını düşünse de tabi hiç birşey beklenilen gibi olmadı. Benimle Söyle programı son bölümlerinde aldığı reyting oranları;

Sıra Tarih RTG (%)
7. Benimle Söyle 9. bölüm - 13 Temmuz 2019 Cumartesi Reytingleri 2
12. Benimle Söyle 8. bölüm - 6 Temmuz 2019 Cumartesi Reytingleri 2
9. Benimle Söyle 7. bölüm -  29 Haziran 2019 Cumartesi Reytingleri 2
17. Benimle Söyle 6. bölüm - 21 Haziran 2019 Cuma Reytingleri 2
15. Benimle Söyle 5. bölüm - 15 Haziran 2019 Cumartesi Reytingleri 2
11. Benimle Söyle 4. bölüm - 8 Haziran 2019 Cumartesi Reytingleri 2
10. Benimle Söyle 3. bölüm - 4 Haziran 2019 Salı Reytingleri 2
19. Benimle Söyle 2. bölüm - 1 Haziran 2019 Cumartesi Reytingleri 2
14. Benimle Söyle 1. bölüm - 11 Mayıs 2019 Cumartesi Reytingleri 3

Benimle Söyle Final Yapıyor!

Reyting kurbanı olan Benimle Söyle yarışması için final anı geldi. Bu pazar akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümü ile yarı final yapacak olan Benimle Söyle yarışması 28 Temmuz'da yayınlanacak olan 'Büyük Final' bölümü ile televizyon macerasına son verecek.

16-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar