Cem Karaca'nın gözyaşları filmine bomba oyuncu

Cem Karaca'nın gözyaşları filmine bomba oyuncu
Sinema severlerin heyecanla beklediği yerli filmlerden biri olan Cem Karaca’nın Gözyaşları filmine bir usta isim daha katıldı.

Bu sezon hazırlıkları süren ve sete çıkarak çekimlerini sürdüren ya da yakında sete çıkacak filmler yeni sezonda sinema salonlarında sinema severleri yerli filmlere doyuracak gibi görünüyor. Pek çok yerli filmin hazırlandığı bu sezonda hazırlanan filmlerden biri ve en dikkat çekici olanı ise Cem Karaca’nın hayatını anlatan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Cem Karaca’nın Gözyaşları adındaki film. Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç medya ortaklığında hazırlanan filmin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu yer alırken filmin senaryosunu ise Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah saltık kaleme alıyor. Türkiye’nin en çok sevilen sanatçılarından biri olan ve Anadolu Rock Müziğinin duayen isimlerinin başında gelen Cem Karaca’nın hayatını anlatan filmin çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacağı öğrenildi. Bu arada halen cast çalışması devam eden filmin kadrosuna bir usta isim daha katıldı. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan usta oyuncu Yasemin yalçın filmin kadrosuna Toto Karaca olarak dahil oldu.

Yasemin Yalçın Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde

Kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı ve yapımcılığını Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortaklaşa yaptığı cem Karaca’nın Gözyaşları Filminin kadrosuna bir usta isim daha katıldı. Bugüne kadar televizyon, sinema ve tiyatro oyunları ile seyircinin karşısına çıkan ve yer aldığı her projeye damgasını vuran başarılı oyunculardan Yasemin yalçın Cem Karaca’nın hayatının anlatıldığı filmde Cem Karaca’nın annesi Toto Karaca’ya hayat verecek. Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin çekimlerinin çok yakında başlayacağı öğrenildi. Filmin mekan çalışmasının tamamlandığı ve yakında çekim ekibinin sete çıkacağı öğrenildi. Yeni sezonda sinema salonlarında gösterilecek filmin yeni yılın ilk haftalarında vizyonda seyirciyle buluşacağı tahmin ediliyor. Sinema seyircisinin de heyecanla beklediği filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Cem Karaca’nın Gözyaşları oyuncuları

Sinema seyircisinin heyecanla beklediği yeni biyografi türündeki film Cem Karaca’nın Gözyaşları birçok ünlü ismi bir araya getirdi. İsmail Hazıoğlu’nun Cem Karaca olarak kadroda yer aldığı filmin oyuncuları arasında, Fikret Kuşkan (Cem Karaca’nın Babası Mehmet Karaca), Yasemin Yalçın (Cem Karaca’nın annesi Toto Karaca) ve Cem Karaca’nın eşleri olarak da Melisa Aslı Pamuk ve Buçe Buse Kahraman yer alacak.

21-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar