Beren Gökyıldız’ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

Beren Gökyıldız’ın Yeni Dizisi Belli Oldu!
Sevilen küçük oyuncu Beren Gökyıldız'ın yeni dizisi belli oldu! Son olara Mucize doktor'da rol alan Beren Gökyıldız'ın rol alacağı dizinin detayları haberimizde!

Küçük oyuncu denince akla ilk gelenlerden biri Beren Gökyıldız. Küçük yaşına rağmen oyunculuğu o kadar balarılı ki her çocuk karakter senaryosu yazıldığında akla ilk gelen isimlerden biri oluyor. Daha çocuk yaşta olmasına rağmen başarısıyla adeta şov yapıyor ve büyük ağabeyleri ya da ablalarının bile kendisini kıskanmasına sebep oluyor. Son olarak geçici bir süre için Mucize Doktor’da rol alan Beren Gökyıldız için şimdilerde başka bir dizinin adı geçiyor. Henüz hazırlık aşamasında olan ve gelecek sezon Eylül ayı gibi ekranlarda olması planlanan Medyapım imzalı yeni dizide başrolü oynayacağı belirtilen Beren Gökyıldız bu dizide de dram ağırlıklı bir rolde olacak. Konusu henüz tam olarak netleşmeyen ancak dram ağırlıklı bir yetimhane dizisi olacağı belirtilen yapım için Medyapım oldukça özenli bir çalışma yürütüyor.

Beren Gökyıldız Yetimhane Dizisi’ne Hazırlanıyor!

Yaşı küçük ancak oyunculuğu kocaman olan küçük Yıldız Beren Gökyıldız rol aldığı her dizide ve canlandırdığı her karakterde oldukça başarılı bir performans ortaya koydu. Oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan bıcır bıcır bir küçük kız olan Beren şimdilerde yeni bir dizi için hazırlanıyor. Medyapım tarafından hazırlanacak ve Yetimhane konulu bir dram dizisi olan yapım için adı ilk geçen oyuncu Beren Gökyıldız. Canlandırdığı her karakterin altından başarıyla kalkmasını bilen küçük yıldızın dramda zaten tescillenmiş bir başarısı var. Tv 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kızım adlı yapımda da dram ağırlıklı bir rol oynayan Beren için yeni dizisi zor olmayacak gibi görünüyor. Her yeni projede üstüne koyarak ilerleyen ve geleceğin büyük oyuncularından olacağına şimdiden garanti gözüyle bakılan küçük oyuncunun sevenleri ne yazık ki hayranı oldukları Beren’i bir dizide görebilmek için bir süre daha bekleyecekler.

Beren Gökyıldız Kimdir?

29 Eylül 2009 yılında Ankara’da dünyaya gelen Beren Gökyıldız henüz çok küçük yaşlardayken kamera karşısına geçmiştir. Çeşitli reklam filmlerinde rol alan oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi Kocamın Ailesi adlı yapım olmuştur. Halen ilk okul öğrencisi olan Beren bu yapımın ardından peş peşe birçok yapımda rol alarak oyunculuğunu geliştirmiş ve kendisini ispat etmiştir. Yapımcılar tarafından aranan küçük yıldızın şu ana kadar rol aldığı yapımlar şunlardır.

  • Mucize Doktor
  • Kızım
  • Bal Kaymak
  • Anne
  • Güldüy Güldüy Şov
  • Kocamın Ailesi
23-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar