Mahkum’da Onur Tuna’nın Partneri Belli Oldu

Mahkum’da Onur Tuna’nın Partneri Belli Oldu
Fox Tv’nin yeni dizilerinden biri olarak duyurulan Mahkum cast çalışmalarına devam ediyor. Dizide Onur Tuna’nın partneri olarak Seray Kaya ile anlaşmaya varıldı.

Sezonun yeni dizilerinden biri olacak olan ve yabancı bir dizden Türkiye’ye uyarlanan Mahkum için çalışmalar hızlandırıldı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve iddialı konusu ile gündem olan ve seyircinin merak ettiği dizilerden Mahkum’da cast çalışmaları devam ediyor. Daha önce başrol için başarılı oyuncu Onur Tuna ile anlaşan yapım şirketi MF Yapım çalışmalarını hızlandırdı ve iki önemli isimle daha el sıkıştı. Dizide Onur Tuna’nın partneri olarak başarılı ve genç oyuncu Seray Kaya ile anlaşmaya varılırken son dönemin parlayan yıldızlarından başarılı ve genç oyuncu İsmail Hacıoğlu’da diziyle görüşerek anlaşmaya vardı. Dizinin cast çalışmaları hızla devam ederken sete çıkış tarihi olarak da ay sonu için karar verildi.

Seray Kaya & Onur Tuna

MF yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve adı Mahkum olarak açıklanan yeni dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Daha önce Onur Tuna ile anlaşan yapım şirketi şimdide Onur Tuna’nın partneri olacak olan ve aynı sahneleri paylaşacağı oyuncu ile anlaşmaya vardı. Daha önce pek çok yapımda rol alan genç ve güzel isim Seray Kaya ile her konuda anlaşan yapım şirketi Onur Tuna ve Seray Kaya’yı partner olarak belirledi. Ayrıca dizinin bir başka ismi ise iddialı ve usta oyuncu İsmail Hacıoğlu oldu. Son olarak Zümrüdüanka’da rol alan genç ve başarılı ismin Mahkum ile anlaşması sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. Dizide sürpriz bir karaktere hayat vereceği öğrenilen İsmail Hacıoğlu’nun katılımıyla dizinin kadrosu adeta göz kamaştırmaya başladı.

Mahkum Konusu Ne?

Fox Tv ekranlarında önümüzdeki dönemde yayınlanması planlanan ve şimdiden hazırlıklarına başlanılan yeni dizi Mahkum için çalışmalar hızlandırıldı. Onur Tuna, Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı dizi yabancı bir dizden uyarlama olarak ekrana gelecek. Dizi suç ve gerilim formatında bir dizi olarak düşünülüyor. Dizide savcı karakterini canlandıran kişi bir sabah uyandığında kendini hapishanede bulur. Savcı buraya nasıl geldiğini ve neden burada olduğunu hatırlamamaktadır. Geçici hafıza kaybı yaşayan savcı neler olduğunu araştırmaya başlar. Savcının araştırmaları sonunda öğrendiği bunun başına ilk kez gelmediği ve daha önce de hafıza kayıpları yaşadığıdır. Ancak bu sefer durum farklıdır ve savcı eşini ve çocuklarını öldürmekle suçlanmaktadır ancak o hiçbir şey hatırlamamaktadır. Savcı işlediği cinayetler sebebiyle idamla yargılanırken kendi masumiyetini kanıtlamaya çalışmaktadır. Ancak her şey onun aleyhinedir.

17-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar