Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah, ateş püskürdü

Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah, ateş püskürdü
Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah, ateş püskürdü. Farah Zeynep Abdullah o iddiaları yalanladı.

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren, ünlü şarkıcı Bergen'in hayatını konu edinen filmin oyuncusu Farah Zeynep Abdullah açıklama yaptı. Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabı üzerinden iddialara yanıt verdi. İşte ayrıntılar..

Bergen filminde hem başrol oyuncusu hemde ortak yapımcı olan Farah Zeynep Abdullah'ın, elde ettiği kazanç sosyal medyada gündemoldu. Yayılan iddialara göre başarılı oyuncu Bergen filminden 40 milyon lira kazanç elde etmişti. İddiaların ardından oyuncudan açıklama geldi.

Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah, ateş püskürdü

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Farah Zeynep Abdullah, 'Bugün yine geri zekalı bir haber çıkmış hakkımda, çok hastaydım da valla bir şey de yazmadım ama gereksiz, ayıp ve uydurma bir haber, bunu yapan zamanı bol olan insan kimmiş ona da bakacağım, kaynağını merak ettim gerçi üstüne oturduğu kaba et olduğunu tahmin ediyorum.' sözleri ile ateş püskürdü.

Bergen filmi konusu

Arabesk müziğin unutulmayan seslerinden olan Bergen'in hayatı anlatılmaktadır. Asıl adı Belgin olan ünlü şarkıcı 1959 yılında dünyaya gelmiştir. Anne ve babasının boşanmasının zerinde hayatı kökten değişime uğrar. Konservatuarı kazandıktan sonra Feyman Kulüp'te keşfedilen Bergen, hayat şartları nedeni ile Adana'da bir müzikolde çalışmaya başlar ve orada Halis Serbest ile tanışır. Halis Serbest ile dünyaevine giren Bergen, hayallerinin aksine şiddet dolu günler geçirir. Eşi tarafından kezzap saldırısına uğrayan ve bir gözünü kaybeden Bergen, yıllar sonra Halis Serbest'ten kurtulmak için çıktığı yolda saldırıya uğrayarak hayatını kaybeder. Henüz 30 yaşında iken ölüme terkedilen bergen, arabeskin kraliçesi olarak hafızlara kazınmıştır.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

17 Ağustos 1989 yılında dünyaya gelen Farah Zeynep Abdullah, İstanbul doğumludur. Eğitimini University of Kent Fransızca ve Drama Bölümü'nde tamamlayan Farah Zeynep Abdullah, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde ün kazanmıştır. Ardından Kurt Seyit ve Şura, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Unutursam Fısılda, Arif v 216, Bizim İçin Şampiyon, Bergen, Bir Küçük Eylül Meselesi, Kelebeğin Rüyası, Ekşi Elmalar, Barbie Prenses ve Rockstar Gülizar, Masumlar Apartmanı gibi film ve dizilerde rol almıştır. 

04-04-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar