Bergen Filmi Nereye Kaç Liraya Satıldı?

Bergen Filmi Nereye Kaç Liraya Satıldı?
Son dönemlerin en çok izlenen sinema filmi Bergen sinema salonlarının ardından şimdide dijital yayın platformlarının radarında. Peki film nereye ve kaça satıldı?

Geçtiğimiz senenin son aylarında vizyona giren ve aylarca vizyonda kalarak kırılması güç bir gişe hasılatına imza atan Bergen Filmi ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Başlarda Bergen karakterini canlandıracak oyuncu konusunda sorun yaşayan ardından Bergen’in ailesi ile sıkıntılar ve son olarak da Adana’da gösterimi noktasında sorunlarla uğraşan film şimdilerde de sinema salonlarının ardından yayınlanacağı dijital platformlar konusunda sorunlar yaşıyor. 5 Milyon 461 Bin 506 sinemasever tarafından izlenen ve 159 Milyon 680 Bin 276 lira gişe hasılatı elde eden film için yapımcı şirket Orchestra Content şimdilerde filmi yeni pazarlara satmakla uğraşıyor. Televizyonlardan önce dijital medyada yayınlanacak film için ilk devreye giren yayın platformu Disney Plus olmuş ve tarafların ücret konusunda anlaşmaya vardıkları iddia edilmişti. Ancak sonradan bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı.

Bergen Amazon Yolunda

Tüm zamanların en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve geçtiğimiz yıl pandeminin büyük etkisine rağmen çok büyük bir başarı elde eden Biyografi filmi Bergen şu sıralar yayınlanacağı yeni platform için hazırlanıyor. Filmin yapımcı şirketi Orchestra Content filmin yayınlanması için ilk planda Disney Plus’la görüşmüş ve tarafların 800 Bin Dolar karşılığında anlaşmaya vardıkları iddia edilmişti. Kulislerde yer alan iddialara göre her şey tamamlanıp sıra sözleşme imzalamaya gelince yapımcı şirket fiyat artırımına gitmek istemiş ve filmin yayın ücretini 1.7 Milyon Dolar olarak belirlemiş. Bunun üzerine Disney Plus anlaşmadan vazgeçerek yapım şirketinin istediği bu ücreti vermemiş. Son gelen haberlere göre ise yapım şirketi Orchestra Content Bergen Filmi için başka bir platformla anlaşmış durumda. İddiaya göre Bergen Filmi 1.5 Milyon Dolar karşılığında internet yayın platformu Amazon’a satılmış. Tüm bu iddialar konusunda yapım şirketi tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bergen Oyuncuları Kimler?

Son zamanların en çok izlenen filmlerinden olan Bergen Filminde birbirinden ünlü isimler yer aldı. Filmde Bergen karakteri olarak Farah Zeynep Abdullah yer alırken filmde ayrıca

·         Tilbe saran

·         Erdal Beşikçioğlu

·         Nergis Öztürk

·         Şebnem Sönmez

·         Ahmet Kayakesen

·         Arif Pişkin

·         Suzan Kardeş

·         Cemal Günbaş

·         Ve Ali Seçkiner Alıcı gibi isimler yer aldı.

06-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar