Beyaz Futbol’dan ayrılan Gökmen Özdenak’ın yerine kim gelecek?

Beyaz Futbol’dan ayrılan Gökmen Özdenak’ın yerine kim gelecek?
Usta yorumcu Gökmen Özdenak'ın bundan sonra programda yer almayacağı belirtildi. Peki Gökmen Beyaz Futbol’dan neden ayrıldı, yerine kim gelecek?

Spor programlarının en ateşlilerinden olan Beyaz Futbol programında son dakika gelişmesi yaşandı. Usta yorumcu Gökmen Özdenak'ın bundan sonra programda yer almayacağı belirtildi. Peki Gökmen Beyaz Futbol’dan neden ayrıldı, yerine kim gelecek? Şimdi detayları veriyoruz.

Beyaz Futbol’dan ayrılan Gökmen Özdenak’ın yerine kim gelecek?

Yıllarca yeşil sahalarda ter döktükten sonra beyaz camda yorumculuk yapan Gökmen Özdenak ile ilgili bir gelişme yaşandı ve Gökmen, Beyaz Futbol'dan ayrıldı. Sadece Beyaz TV’nin değil spor programlarının en heyecanlılarından olan Beyaz Futbol programını artık yeni dönemde Gökmen Özdenak ‘sız izleyeceğiz. Haberi kim mi duyurdu? Programın diğer yorumcularından olan Ahmet Çakar! Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Ahmet çakar, biricik dostu Gökmen Özdenak'ın sağlık sorunları nedeniyle Beyaz Futbol'dan ayrılmak zorunda kaldığını ifade etti.

Ahmet Çakar'ın O Paylaşımı

Uzun yıllar beraber program yaptığı Gökmen Özdenak ile ilgili flaş gelişmeyi program arkadaşları Ahmet Çakar ve Ertem Şener şöyle duyurdular. Önce Çakar’ın mesajına göz atalım. "Sevgili Gökmen Özdenak sağlık nedeniyle Beyaz futboldan ayrıldı. Kendisine teşekkür ediyor acil şifalar diliyorum."

Konuyla ilgili bir paylaşım da programın sorumlusu Ertem Şener’den geldi. "Sevgili Gökmen Özdenak abimiz artık Beyaz Futbol ve Derin Futbol’da olmayacak. Kendisine programımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Gökmen Özdenak’ın yerine kimin geleceği konusunda, ekibimiz ve kurumumuzla henüz bir karar vermedik. Tarafımdan ve kurumumdan, resmî açıklama yapılana kadar, sosyal medyada, haber sitelerinde, yayın organlarında çıkan ya da çıkacak hiçbir ismin geçerliliği bulunmamaktadır. Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından Beyaz Futbol ve Derin Futbol, geçmişte olduğu gibi, gelecek sezon ve sezonlarda da stüdyomuzda “Galatasaray yorumcusu koltuğuna”, formatımıza en uygun, en iyi ismi oturtacaktır.”

canlitv olarak konunun sıcak takipçisi olacağımızı ve Gökmen’in yerine gelecek ismin netleşmesi durumunda buradan bildireceğimizi belirtelim.

Gökmen Özdenak Kimdir?

Tam bir futbol hayranı olan Özdenak ailesinde iki futbolcu bir de kaleci yetişti. Gökmen’in babası eski bir futbolcu. Abisi de futbola yabancı değil, o da kalecilik yaptı. Futbola İstanbulspor’da 1965’te başlayan Gökmen Özdenak, görev yaptığı iki sezonda 16 maça çıktı ve 5 gol atmayı başardı. İstanbulspor’daki performansı beğenilen genç yetenek 1967 yılında Galatasaray’a transfer oldu. 1981 yılında jübilene yapana kadar Galatasaray’da oynayan Gökmen Özdenak, 1967-1981 yılları arasında 297 karşılaşmada 99 gole ulaştı. Bazı futbolculara verilen lakaptan o da nasibini aldı ve ‘’ Ayı Gökmen” lakabı ile anıldı. Milli takım formasını terleten Özdenak 15 kez milli maça çıktı.

Futbolu bıraktıktan sonra efsane spor programı Telegol’de yorumculuğa başladı. Gökmen Özdenak uzun yıllar Serhat Ulueren’in moderatörlüğünde Ziya Şengül, Ahmet Çakar, Erman Toroğlu ve Kaya Çilingiroğlu ile tatlı sert yorumculuk yaptı. 2017 yılı itibariyle de Ziya Şengül ile birlikte TVem kanalına geçen Özdenak “Serbest Vuruş’’ programını yorumladı. Halen Sabri Ugan sorumluluğunda yorumculuk yapmaya devam ettiğini ve kendisine acil şifalar dilediğimizi belirtelim.

26-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar