Beyaz Show Ne Zaman ve Hangi Kanalda Başlıyor?

Beyaz Show Ne Zaman ve Hangi Kanalda Başlıyor?
Fenomen programlardan olan ve tam 20 sene boyunca ekranlarda olan Beyaz Show Tv 8 ekranlarında yeniden hayat buluyor. Programın hazırlıkları başladı. İşte detaylar!

Ekranların en uzun soluklu yapımlarından biri olan ve Kanal D ekranlarında 20 yıl gibi inanılmaz bir süre Cuma akşamları ekrana gelen Beyaz Show özellikle bir neslin vazgeçilmez yapımları arasında yer aldı. Yaşı 20 ile 40 arası kesim tarafından çok iyi bilinen ve heyecanla seyredilen programın sunuculuğu ise ünlü televizyoncu Beyazıt Öztürk yaptı. Ancak iki yıl önce Kanal D tarafından yayından kaldırılan program seyirci tarafından hiç unutulmadı. Öyle ki bilmeyenler bile program hakkında heyecanla konuşur ve fikir beyan eder oldu. Olmayan bir şeyin her geçen gün daha da büyüdüğü ve efsaneye dönüştüğü tezi Beyaz Show’da da gerçekleşti ve yapım yayında olmadığı halde tam anlamıyla bir efsaneye dönüştü. Yetmezmiş gibi hemen her hafta program hakkında başlıyor, başlayacak, yakında gibi ifadelerle her zaman bir beklenti oluşturuldu. Bu zaman zaman programın sunucusu tarafından da dile getirildi ve programın başlayabileceği her zaman vurgulandı. Sonunda tüm bunlar gerçek oldu ve Beyaz Şhow’un yeniden başlamak için hazırlıklara başladığı iddia edildi. İşte detaylar!

Beyaz Show Başlıyor (mu)?

Televizyon dünyasında bir efsaneye dönüşen ve özellikle genç kitle tarafından heyecan ve merakla takip edilen ve her hafta Cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından Beyazıt Öztürk’ün sundu eğlence programı Beyaz Show’un yeniden başlayacağı iddia edildi. Sosyal Medya fenomeni Burak Altındağ’ın iddiasın göre 20 yıl gibi uzun bir süre seyirciyle buluşan efsane program yeniden başlamak için hazırlıklara başladı. Tv 8 ekranlarında yayınlanacağı iddia edilen yapım’ın yeniden başlayacağını sosyal medya hesabından paylaşan Burak Altındağ “Beyaz Show nihayet geri dönüyormuş. Bu sefer Tv 8’de olacakmış. Başlasın ceket iliklemeler hadi bakalım” ifadeleriyle programın hazırlıklarının başladığını duyurdu.

Tv 8’de Ekranlara Gelecek!

Seyircinin adeta bir takıntı haline getrdi ve heyecanla başlamasını beklediği Beyazıt Öztürk tarafından hazırlanan ve sunulan Beyaz Show yıllarca kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmıştı. Şimdi ise programın Tv 8 ekranlarında yayınlanacağı iddia edildi. Daha önce konuyla ilgili açıklama yapan Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı’da böyle bir durum olmasından mutluluk duyacağını ifade etmiş, Beyazıt Öztürk ise programın yeniden başlayabileceğini açıklamıştı. Bakalım bu sefer bu olay iddiadan öteye geçerek gerçeğe dönüşebilecek mi?

26-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar