Beyin Kanaması Geçiren Teşkilat’ın Usta Oyuncusu Mesut Akusta’nın Durumu Nasıl?

Beyin Kanaması Geçiren Teşkilat’ın Usta Oyuncusu Mesut Akusta’nın Durumu Nasıl?
Geçtiğimiz hafta evinde beyin kanamsı geçiren ve ameliyata alınan usta oyuncu Mesut Akusta’dan sevindiren haber sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafla geldi.

Geçtiğimiz hafta evinde beyin kanaması geçiren ve ailesinin ambulans çağırması üzerine acil olarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması teşhisiyle acil ameliyata alınan usta oyuncu Mesut Akusta’nın durumuyla ilgili sevenleri oldukça endişeli bekleyiş içindelerdi. Ancak usta oyuncunun ailesinden gelen haber Mesut Akusta’nın hayranlarını ve sevenlerini rahatlattı. Ankara’daki evinde beyin kanaması geçiren usta oyuncu Mesut Akusta’nın ameliyatının iyi geçtiği daha önce eşi Şafak Özbir Akusta tarafından duyurulmuştu. O günden itibaren hastanede yoğun bakımda tutulan ve uzun bir süre uyutulan oyuncu daha sonra kontrollü bir şekilde uyandırılmıştı. Devamlı gözetimde olan ve her an kontrol edilen Mesut Akusta’nın durumunda görülen belirgin iyileşme sonrası ailesi tarafından sosyal medya aracılığı ile paylaşılan bir fotoğrafla duyuruldu. Usta oyuncunun durumunun iyi olduğu ve yakın zamanda hastaneden taburcu edileceği öğrenildi.

Mesut Akutsa Taburcu Edilecek

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bulunan evinde aniden rahatsızlanarak beyin kanaması geçiren usta oyuncu Mesut Akutsa evine çağrılan sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılmıştı. İlk müdahalesi evinde yapılan usta oyuncu daha sonra hastanede beyin kanaması teşhisiyle acil ameliyata alınmış ve iyi geçen bir ameliyatın ardından uyutulmuştu. Yoğun bakımda uyututularak tedavisine devam edilen oyuncu daha sonra kontrollü bir şekilde uyandırılmış ve ardından da normal servise alınarak tedavisine burada devam edilmişti. Son olarak ailesi tarafından sosyal medya hesabından paylaşılan bir fotoğraf usta oyuncu Mesut Akusta’nın durumunun iyi olduğunu sevenlerine müjdeledi. Eşi Şafak Özbir Akutsa ile yan yana bir fotoğrafları paylaşılan Mesut Akusta’nın durumunun iyi olduğu ve bir aksilik olmazsa iki gün içinde taburcu edileceği öğrenildi.

Teşkilat Dizisi Çekimlere Başlıyor

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve geçen sezon başlayan reyting rekortmeni aksiyon macera dizisi Teşkilat yeni sezonda da TRT 1’in en büyük kozlarından olacak. Usta oyuncu Mesut Akusta’nın Mete Bey karakteriyle seyirci karşısında yer aldığı dizi Milli İstihbarat Teşkilatının ülkeyi korumak ve düşmanlara karşı kollamak için verdiği mücadeleyi ele alıyor. Dizinin ikinci sezonunun çekimlerinin ise yakında başlayacağı öğrenildi. Hastanede odasında dizinin yeni sezon bölümünün senaryosunu okuyan Mete Bey karakterini canlandıran Mesut Akusta’nın ise bir süre daha dinleneceği ve ardından setlere dönebileceği öğrenildi.

28-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar