Bir Aile Hikayesi final yapıyor!

Bir Aile Hikayesi final yapıyor!
Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nden kötü haber geldi. Hayranlarını üzen Bir Aile Hikayesi dizisi final yapacak..

This İs Us dizisinin uyarlaması Bir Aile Hikayesi sevenlerine kötü haber. Yeni sezonda yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başlayan Bir Aile Hikayesi beklenildiği performansı sergileyemedi. Düşen reytinglerden dolayı Bir Aile Hikayesi için final kararı verildi. Bir Aile Hikayesi neden final yapıyor? Fox Tv'nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi ne zaman final yapacak? İşte detaylar..

Bir Aile Hikayesi final yapıyor?

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Elçin Afacan’ın başrollerini paylaştığı Bir Aile Hikayesi,  ABD dizisi This İs Us'tan uyarlanmıştı. Yayınladığı dönemden bu yana ile ilgili izlenen dizi sezon arasına girdikten sonra büyük bir şok yaşadı. Yeni sezona yeni umutlarla hazırlanan Bir Aile Hikayesi, izleyiciden beklediği performansı alamadı. Yeni sezon bölümleri reytinglerde büyük düşüş yaşadı. Dizi geçen hafta cumartesi günü yayınlanmış olan 15. bölümü ile reyting sıralamasında 4. sırada yer aldı. İlk sezonunda oldukça severek izlenen dizinin ikinci sezondaki bu düşüşü kanalı şoke etti. Sımsıcacık hikayesi ve oyuncuları ile izleyicinin gönlünü feth eden dizi yeni sezon dizilerine mağlup oldu. Bir Aile Hikayesi dizisi reytinglerde büyük gerileme yaşaması nedeni ile final yapma kararı aldı. Bir Aile Hikayesi'nin aldığı final kararı dizi severlerini derinden etkiledi. Peki Bir Aile Hikayesi ne zaman final yapacak? Bir Aile Hikayesi kaçıncı bölümü ile izleyicisine veda edecek? İşte Bir Aile Hikayesi'nin final yapacağı o tarih..

Bir Aile Hikayesi ne zaman final yapacak?

Aile dizileri arasında en çok beğeni toplayan dizi sıcacık hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile 15 bölüm ilerleyen dizi maalesef kan kaybetmeye başladı. Bu gerileme hem kanalın hem de yapım şirketinin morelini bozdu. Son yayınlanan 15. bölümü ile reyting sıralamasında totalde 4. sıraya geriledi. Yeni bölümü yani 16. bölümü heyecanla beklenen diziden gelen final haberi izleyiciyi şoke etti. Başrollerinde Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’in yer aldığı Bir Aile Hikayesi 20. final bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Alınan final kararı ile ilgili bir değişiklik olmazsa 2 Kasım 2019 Cumartesi günü final bölümü ile Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. 

03-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar