Bir Aile Hikayesi'nden yürek burkan sezon finali

Bir Aile Hikayesi'nden yürek burkan sezon finali
Fox TV'nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi dün akşamki bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara verdi. Peki sezon finalinde neler yaşandı?

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Bir Aile Hikayesi dizisi başladığı günden beri seyirci tarafından beğeniyle izleniyor ve sıcacık aile temalı hikayesi cumartesi akşamları Fox TV'de ekranlara geliyor. Amerikan yapımı 'This is Us' isimli diziden uyarlanan ve dokunaklı sahneleriyle seyirciyi etkileyen dizi dün akşam yayınlanan 12.bölümüyle sezona ara verdi. Sezon finalinde dizi kadrosuna yeni eklenen Ezgi Eyüboğlu'nu izlediğimiz Bir Aile Hikayesi'nde neler oldu?

BİR AİLE HİKAYESİ 12.BÖLÜM (SEZON FİNALİ)

Berk'in eski karısı Nil'in kapısına dayanmasıyla evlilik hazırlığında olan Nil'in kafası karışır. Berk dostça bir konuşma yapmak ister ve onu evlenme teklif ettiği kafeye çağırır. Nil'i hala çok sevdiğini anlayan Berk, bir şans daha isterken Nil evliliklerinin bitiren aldatmayı öne sürer. Geçmişleriyle ilgili kısa bir hesaplaşma yaparlar ve daha sonra Berk, hayatımın aşkı dediği kızı şans için tiyatro oyununa çağırır. Nil oyuna gelir fakat Berk sahneye çıkamaz. Berk, kardeşi Mahur'u aramıştır ve Mahur'un durgun tavırlarıyla bir şeylerin ters gittiğini düşünür. Oyunun başlamasına çok az bir süre kala kardeşine koşan Berk, Mahur'u ofisinde perişan halde bulur. Mahur küçüklüğünde olduğu gibi bir atak geçirmiştir.

Bilindiği üzere dizide Mahur'un biyolojik babası olan Şakir hayati bir hastalığa sahiptir. İlaçlarını kullanmayı bırakmak isteyen fakat torunu olacağını öğrenince hayata sarılan Şakir, Behiye'ye evlenme teklifi eder. Behiye ile Şakir'in mutlu gününde tüm aile düğün telaşındayken Şakir fenalaşır ve yatağında baygın bulunur. Hastalığının zor zamanlarını yaşayan Şakir, oğlu ve müstakbel eşi Behiye başta olmak üzere herkesi korkutur. Peki oğluna yeni kavuşan Şakir yaşayacak mı? Ali Seçkiner Alıcı yeni sezonda Bir Aile Hikayesi'nde olacak mı?

CEM ÖLDÜ

Şakir'in endişelendiren görüntüsünün ardından bir tabut ve cenaze töreni ekranlara geldi. Fakat bu cenaze Şakir için değil 1999 yılında ölen ailenin babası Cem'in cenazesiydi. Ailenin süper babası Cem'in vefat ettiği biliniyor fakat ne zaman olduğu seyirciler tarafından merak ediliyordu. Çocuklarının şimdi bile büyük bir hasretle özlediği o adam çok sevdiği ailesine veda etmişti. 15 yaşındaki Berk, Beste ve Mahur ile anneleri Reyhan'ın yürek burkan hali ekranlara yansıdı.

26-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar