Bir Aile Hikayesi Nedim ( Serkan Ercan) Kimdir?

Bir Aile Hikayesi Nedim ( Serkan Ercan) Kimdir?
Fox Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisi 3. Bölümde reyting birincisi oldu.Bir Aile Hikayesi Nedim ( Serkan Ercan) Kimdir?

Fox Tv ekranlarında cumartesi günleri yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisi 3. Bölümde reyting birincisi oldu. Böyle olunca izleyici dizini hikayesini ve karakterleri merak etmeye başladı. Reyting birincisi dizide özellikle Nedim karakteri dikkat çekiyor. Canlı Tv olarak Bir Aile Hikayesi ve Nedim karakterini sizler için araştırdık. Şimdi detaylara geçelim.

Bir Aile Hikayesi Nedim ( Serkan Ercan) Kimdir?

Deniz Madanoğlu’nun yönettiği Bir Aile Hikayesi cumartesi akşamlarının reyting birincisi olmaya devam ediyor. Songül Öden, Celil Nalçakan ve Birkan Sokullu gibi birbirinden usta oyuncuların rol aldığı dizi Fox Tv ekranlarında boy gösteriyor. Bir aile hikayesinde yolu yarılamış insanların hayatlarındaki dönüm noktası anlatılıyor. Cem, çok sevdiği eşi Reyhan’ın doğum sancıları başladığı için hastaneye getirmiştir. Riskli bir doğum ile karşı karşıya olan Reyhan her şeyin yolunda gideceğine ve üçüzlerine kavuşacaklarına inanmaktadır. Lakin hayatın onlar için planı çok daha başkadır. Oyuncu olmak isteyen Berk, bir markanın reklam yüzü olarak çalışırken büyük bir oyuncu olmanın hayalini kurmaktadır. Tam da bu hayaline kavuşmak üzereyken yapımcısının engeline takılır. Filmde oynama şansı yakalayan Berk, hayatının seçimini yapmak zorundadır. Ya hayallerine veda edecek ya da özgürlüğü seçip bedelini ödeyecektir. Karısı ve çocukları ile mutlu bir hayatı olan Mahur, doğum gününde uzun süredir beklediği bir haber alır. Öz babasını arayan Mahur sonunda babasına ulaşır. Ancak öğrenecekleri onu büyük bir yıkıma uğratır. Kiloları ile başı dertte olan Beste ise otuz beşinci yaş gününde bazı kararlar alır. Artık hayatını değiştirmenin, kilolarından kurtulmanın zamanı gelmiştir. Ancak beklenmedik bir aşk Beste’nin tüm kararlarını etkiler. Türlü planlar yaparken bambaşka şeyler yaşamak zorunda kalan beş insan tüm zorlukların üstesinden sevgi ile gelmeye çalışır.

Nedim Karakterini Canlandıran Oyuncu Serkan Ercan Kimdir?

1975 doğumlu Serkan Ercan, İstanbul Devlet Konservatuarını bitirdi. Lise yıllarından itibaren TV sektörü içinde olan oyuncu lisans eğitimini tamamladı. 1997 senesinde Kaygısızlar dizisiyle kamera karşısına geçen başarılı oyuncunun dizi ve sinema olmak üzere birçok filmde oynadı.

Oynadığı Yapımlar

2019 Bir Aile Hikayesi

2015 Serçe Sarayı

2012 Yalancı Bahar

2010 Halil İbrahim Sofrası

2007 Eşref Saati

2003 Bir İstanbul Masalı

2002 Azad

1999 Yılan Hikayesi

1997 Kaygısızlar

Serkan Ercan'ın Oynadığı Filmler

2017 Anons

2016 İmkansız Olasılık

2015 Tarla

2015 Bünyamin

2013 Özür Dilerim Yozgat Blues

2012 Çanakkale 1915

2010 Gişe Memuru

2008 Gölge

2006 Peri Tozu

2004 Anlat İstanbul

2002 Sır Çocukları

2001 Şelale 

 

30-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar