Bir Aile Hikayesi’nin sezon finali tarihi değişti

Bir Aile Hikayesi’nin sezon finali tarihi değişti
Fox Tv’de bir aile sıcaklığında cumartesi akşamları yayınlanan Bir Aile Hikayesi’nin sezon finali değişti. Seyirci haklı olarak sezon finali tarihini merak ediyor.

Fox Tv’de bir aile sıcaklığında cumartesi akşamları yayınlanan Bir Aile Hikayesi’nin sezon finali değişti. Seyirci haklı olarak sezon finali tarihini merak ediyor. Biz de canlitv takipçileri için araştırdık. Şimdi detaylar

Bir Aile Hikayesi’nin sezon finali tarihi değişti

Son zamanlarda ekrana veda edeceği söylentileri dolaşan dizi için süpriz karar alındı. Fox Tv yönetimi Bir aile hikayesi dizisinin gördüğü ilgi üzerine diziye sürpriz yaptı. Dizinin gördüğü teveccühe ilgisiz kalamayan yönetim Bir Aile Hikayesi için yeni sezon onayı verdi. Dizi sözleşme gereği 25 Mayıs Cumartesi günü 12. bölümü ile ekranlara kısa süreliğine veda edip yeni sezon için enerji toplayacak. Bir Aile Hikayesi 13. Bölümüyle irlikte kaldığı yeden 2019-2020 yeni sezonunda yine cumartesi akşamları izleyicisi karşısında olacak.

9 Mart 2019 Cumartesi akşamı ilk bölümü ile izleyicisi karşısına çıkan ve 11 bölüm yayınlanan dizi başlarda reyting sorunu yaşadı. Kısa sürede toparlayan dizi cumartesi akşamları güçlü rakipleirne ragmen tutunmayı başardı. Hatta 2. bölümünde eğitimli izleyicilerin olduğu AB grubunda gün birincisi oldu. Reytingleri her hafta istikrarlı artan dizi yapımcısını güldürünce önümüzdeki sezon için de onay aldı.

Bir Aile Hikayesi ismi gibi seyircide karşılık bulan bir dizi. Türk halkının rahatlıkla çerez tadında izleyebileceği bir dizi. Yayın tarihi 3 ay ertelenen dizi Amerikan This Is Us dizisinden birebir uyarlama olarak hayatımıza girdi. Yapımcısını ve kanalını memnun etmeyi başaran dizi son bölümlerde 3 milyon olan bölüm başı izlenme sayısını 5 milyona yükseltti.

Terapi tadında ki olaylar ile insanın içini ısıtan Bir Aile Hikayesi dizisinde yeni sezonda da izlenecek. Özellikle Berk ve Mahur’un yaşadıkları herkesin içini burkacak.

Bir Aile Hikayesi dizisi reytingleri mayıs ayında 4’ün altında düşmedi Bir Aile Hikayesi kesin olarak 2. sezonu ile yine cumartesi akşamı yeni sezonunda da devam edecek. This Is Us dizisi zaten izledikçe bağımlılık yapan bir dizi olarak değerlendiriliyor Türkiye’de birçok hastası şimdiden oluşmaya başladı

Bir Aile Hikayesi konusu

Şairin dediği ömrün ortası olan otuz beşine basan dört insan, hayatlarının dönüm noktasındadır. Cem, çok sevdiği eşi Reyhan ile birlikte doğum günü hazırlıklarındadır. Fakat Reyhan’ın doğum sancıları başlayınca ikisi soluğu hastanede alır. Riskli bir doğum ile karşı karşıya olan aile, her şeyin yolunda gideceğine ve üçüzlerine kavuşacaklarına inanırlar. Ancak hayatın onlar için planı bambaşkadır. Oyuncu olmanın hayalini kuran Berk ise beş yıldır bir markanın reklam yüzü olarak çalışır. Tam hayallerine kavuştuğunu düşündüğü sırada yapımcısının engeline takılır. Filmde oynama şansı yakalayan Berk, hayatının seçimini yapmak zorundadır. Ya hayallerine veda edecek ya da özgürlüğü seçip bedelini ödeyecektir. Karısı ve çocukları ile mutlu bir hayatı olan Mahur, doğum gününde uzun süredir beklediği bir haber alır. Öz babasını arayan Mahur sonunda babasına ulaşır. Ancak öğrenecekleri onu büyük bir yıkıma uğratır. Kiloları ile başı dertte olan Beste ise otuz beşinci yaş gününde radikal kararlar alır. Artık hayatını değiştirmenin, kilolarından kurtulmanın zamanı gelmiştir. Ancak beklenmedik bir aşk Beste’nin tüm kararlarını etkiler. Türlü planlar yaparken bambaşka şeyler yaşamak zorunda kalan beş insan tüm zorlukların üstesinden sevgi ile gelmeye çalışır.. Amerika'nın dram serisi "This Is Us"ın uyarlaması olan yapımın yönetmen koltuğunda Merve Girgin oturuyor.

20-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar